Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa concertul Carla's Dreams din Piatra Neamt

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa concertul Carla

Politia din Neamt a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca in urma concertului trupei Carla's Dreams, in timpul caruia mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza spatiului prea mic si a caldurii, informeaza Digi24. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in urma concertului

ACTUALIZARE 10:15 Politistii din Piatra Neamt au deschis un dosar penal in urma concertului Carla 's Dream organizat de Galleria Mall din municipiu, eveniment la care noua persoane au lesinat, iar cinci dintre acestea au ajuns la spital. Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Neamt, politistii au demarat cercetari privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca.

Dosar penal pentru vatamare corporala, deschis dupa incidentele de la concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt

Un dosar penal a fost deschis in urma incidentelor care au avut loc la concertul pe care trupa Carla`s Dreams l-a sustinut vineri seara intr-un centru comercial din Piatra Neamt, informeaza B1.

Dosar penal deschis dupa concertul trupei Carlas Dreams la Piatra Neamt. Au inceput primele audieri

Politia Neamt a demarat cercetarile intr-un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca.

Victimele legii Misu Voicu: Dosar penal pentru un candidat la alegerile locale dintr-o localitate prahoveana, dupa ce acesta ar fi impartit doua ciocolatele

Cea mai proasta lege a campaniilor electorale sau legea Misu Voicu, asa cum a mai fost numita, incepe sa faca victime. Un dosar de cercetare penala a fost deschis dupa ce un candidat prahovean.

Dosar penal deschis de Politia Neamt, dupa concertul Carlas Dreams din centrul comercial

Politistii au deschis un dosar penal, dupa concertul Carlas Dreams din Piatra Neamt, unde mai multe persoane au lesinat din cauza aglomeratiei .

UPDATE. Dosar penal deschis de Politia Neamt, dupa concertul Carlas Dreams din centrul comercial

Politistii au deschis un dosar penal, dupa concertul Carlas Dreams din Piatra Neamt, unde mai multe persoane au lesinat din cauza aglomeratiei .

Politia a deschis un dosar penal, in urma concertului Carlas Dreams de la Piatra Neamt

Politistii din Piatra Neamt au deschis un dosar penal in urma concertului Carla's Dreams organizat de Galleria Mall din municipiu, conform Agerpres. Potrivit unui comunicat de presa al.

Planul UE pentru refugiati merge din ce in ce mai rau, intre timp Guvernul bulgar intentioneaza sa intareasca cu garduri granitele cu Grecia si Turcia

Planul UE pentru refugiati merge din ce in ce mai rau, astfel ca intelegerea UE-Turcia pentru stoparea valului de refugiati care forteaza granitele Europei este in pericol. Dar Uniunea.

Indisciplina in trafic. Peste 100 de soferi au fost amendati, patru au ramas pietoni si doi au dosar penal

Ieri, 19 mai, politistii rutieri au fost in trafic unde au fpcut verificari pentru a depista conductorii auto care conduc masini cu defectiuni tehnice, cu viteza prea mare sau nu acorda prioritate pietonilor Peste 100 au fost amendati, patru au ramas pietoni,iar sase, fara certificatul de inmatriculare. Doi dintre ei au dosare penale.

Un jurnalist a fost eliberat din inchisoare dupa ce a stat 93 de zile in greva foamei

Un jurnalist palestinian a fost eliberat din inchisoarea din sudul Israelului dupa ce a decis sa intre in greva foamei timp de peste trei luni, in semn de protest pentru ca a fost tinut in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )