Libnet.ro
UNICEF

01:05

Planul UE pentru refugiati merge din ce in ce mai rau, intre timp Guvernul bulgar intentioneaza sa intareasca cu garduri granitele cu Grecia si Turcia

B1 B1,
Planul UE pentru refugiati merge din ce in ce mai rau, intre timp Guvernul bulgar intentioneaza sa intareasca cu garduri granitele cu Grecia si Turcia

Planul UE pentru refugiati merge din ce in ce mai rau, astfel ca intelegerea UE-Turcia pentru stoparea valului de refugiati care forteaza granitele Europei este in pericol. Dar Uniunea. continuă pe B1

Angelina Jolie cere Europei sa-i primeasca pe imigranti: Fanii ii cer sa deschida usile vilelor ei imense, de milioane de dolari, pentru refugiati (VIDEO)

Angelina Jolie a cerut statelor din Europa sa isi deschida usile in fata refugiatilor. Reprezentant special al agentiei ONU pentru refugiati, celebra actrita a atras atentia ca sistemul umanitar.

Baiat de 14 ani, ranit in urma unei altercatii intr-un centru pentru refugiati din Germania

Un copil afgan de 14 ani a ajuns in stare grava dupa ce a avut loc o altercatie intr-un centru pentru refugiati din Germania, baiatul suferind rani grave la craniu. Starea copilului 14 ani.

Turcia sustine ca UE nu si-a respectat promisiunea de a-i da bani pentru REFUGIATI

Turcia nu a primit bani de la UE pentru refugiatii sirieni care traiesc in tara, conform unui acord convenit in martie pentru stagnarea fluxului de refugiati spre blocul comunitar, a declarat vineri un purtator de cuvant al presedintelui turc.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 16-22 mai

Iata ce va rezerva astrele in perioada 16-22 mai 2016, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Nu exista vreo persoana care sa reziste sarmului tau, in aceasta saptamana, in conditiile in care Soarele va accesa energiile.

Momente de groaza pentru rudele pasagerilor din avionul EgyptAir disparut deasupra Marii Mediterane: Acestia au ajuns pe aeroporturile din Cairo si Paris pentru a afla vesti (VIDEO)

Rudele pasagerilor, chinuiti de ingrijorare, au inceput sa soseasca pe aeroporturile din Cairo si Paris in cautare de noi informatii, arata B1 TV. Spre sfarsitul diminetii, peste 30.

SUA a majorat cu 522% taxele de import pentru otelul provenit din China

Departamentul Comertului din SUA a majorat cu 522% taxele de import pentru producatorii chinezi de otel, dupa ce i-au acuzat ca-si vand produsele sub pretul pietei, transmite BBC, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )