Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pentru fiul cel mic al lui Tudorel Toader

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pentru fiul cel mic al lui Tudorel Toader

Politistii ieseni au intocmit un dosar penal in cazul accidentului rutier in care a fost implicat fiul cel mic al lui Tudorel Toader. Acesta le-a interzis medicilor sa ofere detalii despre starea sa de sanatate, insa se pare ca va trebui operat, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul fiului cel mic al lui Tudorel Toader

Politistii ieseni au intocmit un dosar penal in cazul accidentului rutier in care a fost implicat fiul cel mic al lui Tudorel Toader. Acesta le-a interzis medicilor sa ofere detalii despre starea sa de.

A provocat un accident de circulatie, dupa ce a ignorat un indicator de circulatie. O persoana a fost ranita

Un tanar de 19 ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, in contextul in care a patruns intr-o intersectie din Braila, desi ar fi trebuit sa cedeze trecerea, intrand astfel in coliziune cu un autovehicul care circula pe drumul prioritar.

A accidentat un pieton si a fugit de la locul accidentului. Cand l-au prins politistii, soferul avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat

Un barbat de 61 de ani a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei.

S-a ales cu dosar penal dupa ce a atins majoratul: fara permis pe o motocicleta neinmatriculata

Politistii din localitatea Hoghilag, judetul Sibiu, i-au deschis unui tanar de 18 ani un dosar penal. Acesta a incalcat doua articole din Codul penal in acelasi timp.

Animale ucise fara mila intr-o localitate din judetul Galati. Politistii au deschis un dosar penal

Sapte animale au fost ucise cu Carbofuran in localitatea galateana Branistea, politistii deschizand in acest caz un dosar de cercetare penala pentru ucidere cu intentie si fara drept a.

Fostul senator Gigi Chiru a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Un fost senator a fost trimis in judecata pentru ucidere. Potrivit procurorilor, in calitate de proprietar al unei cladiri, Gigi Chiru ar fi facut lucrari proaste de consolidare, care au dus la moartea unui.

Medic condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa, dupa ce o adolescenta de 17 ani a murit. Tatal fetei: As fi fost multumit daca fata mea traia

Medicul Carmen Braia, de la Sectia ORL a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu-Jiu, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa moartea unei paciente. De asemenea, medicul t.

DOLIU pentru Familia Regala! Din pacate a plecat la ceruri! Este tragedia MOMENTULUI

Sotia printului Norodom Ranariddh al Cambodgiei, Ouk Phalla, a murit dupa accidentul in care cuplul princiar a fost implicat duminica in orasul Sihanoukville din provincia Preah Sihanouk. Ouk Phalla, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )