Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU pentru Familia Regala! Din pacate a plecat la ceruri! Este tragedia MOMENTULUI

B1 B1,
DOLIU pentru Familia Regala! Din pacate a plecat la ceruri! Este tragedia MOMENTULUI

Sotia printului Norodom Ranariddh al Cambodgiei, Ouk Phalla, a murit dupa accidentul in care cuplul princiar a fost implicat duminica in orasul Sihanoukville din provincia Preah Sihanouk. Ouk Phalla, in. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

FAMILIA REGALA in alerta! A fost implicata intr-un accident GRAV! Se intervine de URGENTA

Printul Cambodgiei a fost implicat intr-un accident rutier in provincial Preah Sihanouk, anunta agentiile de stiri din intreaga lume. Printul Norodom Ranariddh al Cambodgiei, presedintele Partidului.

Momente critice in familia regala. Printul a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Sotia sa, la un pas de moarte

Printul Norodom Ranariddh al Cambodgiei, presedintele Partidului Funcinpec, si sotia sa, Ouk Phalla, au fost raniti duminica intr-un accident rutier din provincia Preah Sihanouk din sud-vestul tarii, a.

Din PACATE, este vorba de indragitul actor Marian Ralea: SUFERINTA PROFUNDA...

Cunoscutul Magician, pe numele sau real Marian Ralea, a marturisit ca iubeste copiii enorm si si-ar fi dorit sa aiba si el, dar dragostea pentru scena teatrului l-a determinat sa puna familia pe locul doi. Cu.

DRAMA in lumea manelelor! Tristete pentru fanii lui FLORIN SALAM! Vestea tragica se confirma! Din pacate...

Lovitura pentru Florin Salam! Roxana, actuala partenera de viataa celebrului manelist a facut o postare soc pe retelele de socializare! Zilele trecute, femeia a postat cateva fotografii pe contul sau de.

Din PACATE, este vorba de Andreea Marin: Medicii au facut ANUNTUL, dupa ce vedeta a ajuns la SPITAL...

Andreea Marin a mers la spital pentru cateva investigatii, dupa ce ar fi acuzat probleme cu inima. Ea si-a anuntat fanii, printr-un mesaj pe retelele sociale, ca urmeaza sa ia o pauza pentru a se.

Anuntul TRIST care a SOCAT pe toata lumea: Din pacate, este vorba despre Smiley...

In ciuda eforturilor uriase pe care le face, Smiley nu primeste niciun leu pentru traditionalul spectacol anual de la Arenele Romane. Din acest motiv, el ajunge uneori in conflict cu fratele sau, Filip, care e.

TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Din pacate, e adevarat! IONUT DOLANESCU a confirmat tot! indragita cantareata...

Lovitura pentru fanii muziicii populare! Din pacatemarea artista Maria Ciobanu si-a anulat concertele din Romania si a ramas in SUA ca sa-si ingrijeasca sotul, grav bolnav. Maria Ciobanu 80 de.

Din pacate, incepem ziua cu o veste trista din tenis: Da, este vorba de una dintre cele mai mari jucatoare...

Veste trista pentru iubitorii tenisului. Rusoaica Maria Sharpaova a decis sase retragade la turneul de la Birmingham pentru a se odihni in vederea turneului de la Wimbledon, mult mai important ca.

Din pacate e ADEVARAT, Lavinia Parva a PIERDUT LUPTA... Ce decizie a luat Stefan Banica Jr....

Lavinia Parva are acum o silueta de invidiat, dar inainte de a-si oficializa relatia cu Stefan Banica Jr. aproape pierduse lupta cu kilogramele. Nu s-a dat insa batuta si s-a ambitionat pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )