Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dosar penal pentru vatamare din culpa, pe numele unor parinti din Satu Mare, dupa ce copilul de un an si trei luni a baut ulei incins

România Liberă România Liberă,
Dosar penal pentru vatamare din culpa, pe numele unor parinti din Satu Mare, dupa ce copilul de un an si trei luni a baut ulei incins

Parintii unui copil de un an si trei luni sunt cercetati penal pentru vatamare din culpa, dupa ce acesta ajuns la spital, cu arsuri grave, din cauza ca a baut ulei incins. continuă pe România Liberă

FOTO. Galati: Dosar penal pentru omor din culpa si distrugere dupa explozia de sambata a unui bloc

In cazul exploziei produse sambata intr-un bloc din cartierul galatean Micro 19, care a dus la moartea unei fetite si ranirea a patru persoane, dar si la distrugerea a 21 de apartamente, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati au inceput urmarirea penala pentru comiterea faptelor de distrugere calificata, omor din culpa si vatamare corporala din culpa .

Dosar penal pentru barbatul care a aruncat in aer un bloc din Galati. Imobilul avariat ar putea fi demolat

Aflat in stare grava la spital, locatarul responsabil de deflagratia care a sfartecat blocul G4 si a ucis un copil de un an si sase luni va fi cercetat pentru ucidere din culpa, vatamare corporala grava si distrugere. Anchetatorii au concluzionat ca explozia s-a produs din vina lui: si-a aprins o tigara in incaperea in care tinea o butelie defecta.

Dosar penal si ancheta a Inspectoratului de Munca Prahova in cazul accidentului de la Barcanesti soldat cu doi morti si opt raniti

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a deschis dosar penal pentru omor din culpa si vatamare corporala grava in cazul accidentului de marti dimineata, petrecut pe DN1, in dreptul localitatii Barcanesti, soldat cu doi morti si opt raniti grav.

Un procuror din Edinet, retinut pentru ca ar fi pretins 20 de mii de lei pentru a inchide un dosar penal

Un procuror din cadrul Procuraturii orasului Edinet a fost retinut de Procuratura Anticoruptie pentru corupere pasiva. Operatiunea de retinere a avut loc marti, 21 martie, chiar in centrul orasului.

O femeie din Sibiu, cercetata penal pentru ca si-a parcat masina in curte (FOTO)

O femeie din Sibiu, de profesie avocat, a ajuns sa fie cercetata penal dupa ce chiar ea a acceptat ca o portiune a terenului ei sa fie circulat de masini. Maria Craciun este cercetata pentru.

Gratierea nu este solutia miracol pentru situatia din penitenciare, e nevoie de masuri complementare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri in cadrul unei dezbateri din comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European ca legea gratierii nu este o solutie miracol si ca pentru rezolvarea situatiei din penitenciare este nevoie de masuri complementare, transmite News. ro.

Ultima sansa pentru mondialul din Rusia!

Partida cu Danemarca de la sfarsitul acestei saptamani este vitala pentru echipa nationala a tarii noastre in lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia 2018).

Nu trebuie sa ne comparam cu Romania cand vine vorba de nivelul de trai si salarii! Tara noastra, subiect de disputa in prima dezbatere pentru prezidentialele din Franta (VIDEO)

Canalul de televiziune francez TF1 a organizat luni seara prima dezbatere din cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din Franta. Prezenti au fost primii 5 candidati ca sanse conform sondajelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )