Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ultima sansa pentru mondialul din Rusia!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ultima sansa pentru mondialul din Rusia!

Partida cu Danemarca de la sfarsitul acestei saptamani este vitala pentru echipa nationala a tarii noastre in lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia 2018). continuă pe Ziarul Bursa

Gazprom si grupul energetic Eni au semnat actul privind dezvoltarea Coridorul Sudic de Gaze, din Rusia spre Europa

Compania rusa Gazprom si grupul energetic Eni au semnat, marti, Memorandumul de intelegere MoU) pentru a dezvolta impreuna asa-numitul Coridorul Sudic de Gaze, din Rusia spre Europa.

Dosar penal pentru vatamare din culpa, pe numele unor parinti din Satu Mare, dupa ce copilul de un an si trei luni a baut ulei incins

Parintii unui copil de un an si trei luni sunt cercetati penal pentru vatamare din culpa, dupa ce acesta ajuns la spital, cu arsuri grave, din cauza ca a baut ulei incins.

Ucraina interzice participarea la Eurovision concurentei din Rusia. Cantareata este pe lista persoanelor care reprezinta un pericol pentru securitatea statului ucrainean si nu mai are voie sa intre in tara in urmatorii trei ani

Ucraina interzice participarea la concursul Eurovision, care se va desfasura in luna mai la Kiev, Rusiei, reprezentata de Iulia Samoilova, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Serviciului de Securitate al Ucrainei, relateaza Reuters. Cantareata a fost inclusa pe lista persoanelor care reprezinta un pericol pentru securitatea statului ucrainean pentru ca in 2015 a vizitat Crimeea, traversand, in mod ilegal, frontiera ruso-ucraineana.

Ucraina interzice participarea la Eurovision concurentei din Rusia.Cantareata este pe lista persoanelor care reprezinta un pericol pentrusecuritatea statului ucrainean si nu mai are voie sa intre in tara inurmatorii trei ani

Ucraina interzice participarea la concursul Eurovision, care se vadesfasura in luna mai la Kiev, Rusiei, reprezentata de Iulia Samoilova, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Serviciului de Securitate alUcrainei, relateaza Reuters. Cantareata a fost inclusa pe listapersoanelor care reprezinta un pericol pentru securitatea statuluiucrainean pentru ca in 2015 a vizitat Crimeea, traversand, in modilegal, frontiera ruso-ucraineana.

Gratierea nu este solutia miracol pentru situatia din penitenciare, e nevoie de masuri complementare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri in cadrul unei dezbateri din comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European ca legea gratierii nu este o solutie miracol si ca pentru rezolvarea situatiei din penitenciare este nevoie de masuri complementare, transmite News. ro.

FOTO. Galati: Dosar penal pentru omor din culpa si distrugere dupa explozia de sambata a unui bloc

In cazul exploziei produse sambata intr-un bloc din cartierul galatean Micro 19, care a dus la moartea unei fetite si ranirea a patru persoane, dar si la distrugerea a 21 de apartamente, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati au inceput urmarirea penala pentru comiterea faptelor de distrugere calificata, omor din culpa si vatamare corporala din culpa .

Nu trebuie sa ne comparam cu Romania cand vine vorba de nivelul de trai si salarii! Tara noastra, subiect de disputa in prima dezbatere pentru prezidentialele din Franta (VIDEO)

Canalul de televiziune francez TF1 a organizat luni seara prima dezbatere din cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din Franta. Prezenti au fost primii 5 candidati ca sanse conform sondajelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )