Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dosar de Politician: Cine sunt mostenitorii din Republica Constanta. Urmasul lui Nicusor Constantinescu, un junior PSD-ist (VIDEO)

B1 B1,
Dosar de Politician: Cine sunt mostenitorii din Republica Constanta. Urmasul lui Nicusor Constantinescu, un junior PSD-ist (VIDEO)

Silviu Manastire vorbeste in editia de miercuri a emisiunii Dosar de Politician despre noii jupani ai judetului Constanta. PSD a pus din nou cizma pe gatul Constantei dupa 16 ani de. continuă pe B1

Cine sunt strainii care si-au pierdut viata in atentatul asupra aeroportului Ataturk

Autoritatile turce au modificat bilantul victimelor atentatului asupra aeroportului Ataturk, la 41 de morti si 239 de raniti. Din cei 41 de morti, 13 sunt straini. Un oficial turc a anuntat nationalitatile lor, conform BBC: .

Cine sunt cei care vor conduce judetele din Transilvania si Banat

Schimbarea sistemului prin care sunt desemnati presedintii Consiliilor Judetene a schimbat profund harta politica din Transilvania si Banat. Noii presedinti de consilii au fost desemnati prin votul consilierilor judeteni, in loc sa fie alesi prin vot direct.

Rafinaria Rafo Onesti, cumparata de un grup de oameni de afaceri din Republica Moldova. Ce planuri are noul proprietar

Noul proprietar al rafinariei Rafo Onesti este compania austriaca Andres Capital GmbH. Aceasta este controlata de un grup de oameni de afaceri din Moldova, printre care si Vitali Cebanu, potrivit presei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )