Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dosare penale in cazul a doua spitale din Timisoara unde 13 cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Dosare penale in cazul a doua spitale din Timisoara unde 13 cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus

Parchetul a deschis doua dosare penale dupa aparitia mai multor cazuri de infectare cu coronavirus in randul cadrelor meddicale si al pacientilor de la Spitalul CFR din Timisoara si de la Spitalul de Psihiatrie Gataia. continuă pe Hotnews

Dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul a doua spitale din Timis, unde mai multe cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au deschis dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor in urma infectiilor cu COVID - 19 la doua unitati sanitare din localitate. Este vorba.

Dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul Spitalului CFR Timisoara si Spitalului de Psihiatrie Gataia

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au deschis dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor in urma infectiilor cu COVID-19 la Spitalul Clinic CFR Timisoara si Spitalul de Psihiatrie din Gataia unde angajatii nu au respectat masurile de protectie, conform news. ro.

Spitalul militar mobil din Timisoara a ramas fara locuri libere la patru zile de la deschidere

Instalat in urma cu trei luni si deschis saptamana trecuta, spitalul mobil militar din Timisoara a ramas fara paturi libere dupa numai patru zile. Spitalul este ridicat pe un stadion din oras si, de miercuri pana duminica, a primit 56 de pacienti.

Val de internari, pe fondul tot mai multor cazuri de infectie cu coronavirus. Cinci spitale din Capitala devin unitati suport COVID-19 (VIDEO)

Val de internari in unitatile medicale trateaza infectia cu noul coronavirus in Romania. Managerii cauta solutii pentru a face fata numarului tot mai mare imbolnaviri, intrucat sunt din ce in ce mai.

Interventie in forta impotriva credinciosilor. Record de amenzi la un botez din Timisoara cu 250 de participanti

Politistii i-au amendat pe participantii unui botez ce a avut loc la Biserica Penticostala Poarta Cerului. Politistii nu i-au menajat pe participanti si le-au stricat ceremonia din lacasul de cult. Nu mai putin de 146 de persoane, dintre cei 250 de participanti, au fost sanctionate.

O ferma din Germania unde lucreaza sute de romani a fost pusa in carantina

O ferma din regiunea Dingolfing-Landau Germania), unde lucreaza peste 400 de romani, a fost pusa in.

Majoritatea celor 480 de angajati ai fermei din Germania unde a fost depistat un nou focar de COVID-19 sunt romani

La ferma din sudul Germaniei unde a izbucnit un nou focar de COVID-19 lucreaza aproximativ 480 de muncirori, iar majoritatea sunt romani, a transmis, duminica, Ministerul Afacerilor Externe MAE). Institutia precizeaza ca ferma a fost plasata in carantina si ca toti angajatii au fost testati, insa pana la acest moment autoritatile locale nu au comunicat Oficiului consular rezultatele testarilor.

CORONAVIRUS: Al doilea judet din Romania unde masca de protectie ar putea deveni obligatorie de joi

Un al doilea judet al tarii e gata sa introduca obligativitatea purtarii mastii de protectie. Prefectul de Dambovita, Aurelian Popa, propune purtarii mastii in spatiile deschise din pietele, targurile.

COSMIN STAICU, SPECIALIST IN CONTROLUL LUMINILOR: Acesta este primul stadion din tara unde lumina este controlata prin DMX

Stadionul de atletism din Craiova este primul din tara care are un sistem de iluminat controlat prin DMX, ne-a declarat Tiberius Cosmin Staicu, din partea firmei care s-a ocupat cu partea de control al luminilor, partenera cu Electromagnetica.

MAE: Carantina la o ferma din Germania, unde majoritatea lucratorilor sunt romani

Ministerul de Externe a transmis ca la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau, la care majoritatea celor 480 de angajati sunt romani, au fost facute teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )