Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dosare penale in spitalele din Vrancea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosare penale in spitalele din Vrancea

Au curs dosarele penale dupa vizita Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in Vrancea. Primul acuzat de infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor a fost chiar fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Sfatul Pantelimon din Focsani, Constantin Mandrila. continuă pe Ziarul Bursa

IGPR: 11 dosare penale pentru nerespectarea izolarii sau carantinei, in ultimele 24 de ore

Politistii au intocmit, in ultimele 24 de ore, 11 dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolil.

Coronavirus in lume: Spitalele din Moscova, coplesite de un aflux urias de pacienti

Spitalele din Moscova, principalul focar al epidemiei din Rusia, sunt coplesite de un aflux urias de pacienti, relateaza Reuters si Guardian, autoritatile raportand un numar in crestere de infectii. Bilantul total este de apropae 14. 000 de imbolnaviri si 106 decese.

Managerului Spitalului Judetean din Vrancea, dus cu forta la spital dupa depistarea pozitiva

Managerul Spitalului Judetean din Vrancea a fost transportat de angajatii ISU la spital. Desi are CO.

Cate dosare penale au fost deschise pe motiv de pandemie. Licu, mesaj catre procurori: E foarte putin. Binevoitorii ne acuza de salarii si pensii nesimtite

Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general, le-a cerut procurorilor sa finalizeze cat mai repede cele 340 de dosare care au legatura cu pandmeia. Traversam o perioada foarte complicata, in care ochii opiniei publice sunt atintiti asupra noastra, atat obiectiv cat si subiectiv gratie binevoitorilor care ne acuza de tot felul de lucruri, gen salarii si pensii nesimtite), le-a scris Licu procurilor, potrivit mesajului obtinut de Adevarul.

Au parasit zona de carantina pentru a merge la munca in Germania. Toti au acum dosare penale. O sa plec iar, ce sa fac acasa. Cine imi da mancare?

12 persoane care veneau din zonele de carantina din judetul Suceava au fost oprite, sambata, de autoritati in momentul in care incercau sa plece la munca in Germania.

Un preot din Vrancea le cere enoriasilor sa stea acasa in noaptea de inviere si le promite ca duce el lumina acasa si la toate mormintele

Un preot din parohia Dragosloveni, comuna Dumbraveni, isi indeamna enoriasii sa stea acasa in noaptea de Paste si le promite acestora ca va duce lumina invierii in casele lor, precum si la toate mormintele din cimitir.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )