Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dosarele de la instanta suprema, ntre care si cele alui lui Dragnea si Tariceanu, ramn si anul viitor la aceleasi completuri de 5 judecatori

Hotnews Hotnews,
 Dosarele de la instanta suprema, ntre care si cele alui lui Dragnea si Tariceanu, ramn si anul viitor la aceleasi completuri de 5 judecatori

Dosarele repartizate in 13 decembrie completurilor de cinci judecatori de la instanta suprema vor fi judecate de aceiasi magistrati si anul viitor, fara a mai fi facuta o noua tragere la sorti, a decis miercuri Consiliul Superior al Magistraturii CSM). La unul dintre completurile de cinci judecatori, mai exact la completul 2, se afla si dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. De asemenea, completul 3 judeca dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost achitat pe fond pentru marturie mincinoasa. continuă pe Hotnews

Dosarele de la instanta suprema, ntre care si cele ale lui Dragnea si Tariceanu, ramn si anul viitor la aceleasi completuri de 5 judecatori

Dosarele repartizate in 13 decembrie completurilor de cinci judecatori de la instanta suprema vor fi judecate de aceiasi magistrati si anul viitor, fara a mai fi facuta o noua tragere la sorti, a decis miercuri Consiliul Superior al Magistraturii CSM). La unul dintre completurile de cinci judecatori, mai exact la completul 2, se afla si dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. De asemenea, completul 3 judeca dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost achitat pe fond pentru marturie mincinoasa.

Noile completuri de la instanta suprema au amnat si dosarele lui Tariceanu, Grebla si Ponta

Noile completuri de 5 judecatori de la instanta suprema au amanat miercuri, pentru a doua jumatate a lunii ianuarie, dosarele pe care le aveau pe rol, intre care si cel al lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului sau al lui Toni Grebla, secretar general al Guvernului si al lui Victor Ponta.

Noaptea eliberarilor. Instanta suprema a decis eliberari in masa in trei dosare celebre

Rudorel Obreja, Constantin Nita si Dan Sova urmeaza sa fie eliberati din penitenciare dupa ce Instanta Suprema a decis miercuri noaptea eliberarea mai multor persoane in dosare in care avocatii condamnatilor au invicat ilegalitatea completurilor de cinci judecatori.

Primul termen cu noul complet de judecata n dosarul lui Dragnea, la Instanta suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, miercuri, primul termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare, dupa ce a fost repartizat la noul complet, informeaza Agerpres.

Judecatorii CSM i-au numit pe sefii sectiilor penala si civila de la instanta suprema

Sectia pentru judecatori a CSM a decis, marti, numirea in functiile de presedinte al Sectiei Penale si al Sectiei Civile de la Curtea Suprema a magistratilor Daniel Gradinaru, respectiv Laura-Mihaela Ivanovici.

Instanta suprema a ramas in pronuntare pe cererea Alinei Bica de suspendare a executarii pedepsei

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a ramas in pronuntare, miercuri dupa-amiaza, cu privire la suspendarea executarii pedepsei formulate de avocatii Alinei Bica in dosarul in care a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru favorizarea faptuitorului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )