Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dosarul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu, preluat de Parchetul Tribunalului Arges

B1 B1,
Dosarul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu, preluat de Parchetul Tribunalului Arges

Dosarul accidentului in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu, in urma caruia doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, a fost preluat de Parchetul Tribunalului Arges. Motivul este. continuă pe B1

Dosarul privind accidentul rutier provocat de Daniel Chitoiu, preluat de Parchetul Tribunalului Arges

Dosarul privind accidentul rutier provocat de fostul ministru Daniel Chitoiu si soldat cu decesul a doua persoane a fost preluat de Parchetul Tribunalului Arges, a anuntat luni Parchetul General. Institutia precizeaza ca este inceputa urmarirea penala in rem cu privire la fapta) pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa si ca decizia de preluare a dosarului are in vedere intensa reflectare in mass-media a acestui caz si calitatea de membru in organele de conducere ale unei formatiuni politice a unuia din soferii implicati in accident.

Dosarul accidentului fostului ministru Daniel Chitoiu, preluat de Parchetul Tribunalului Arges datorita reflectarii intense in mass-media

Dosarul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu pe 26 decembrie a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges datorita intensei reflectari in mass-media, dupa cum spune prim-procurorul Marius Stefan intr-un comunicat de presa.

Cod rosu de interventie in Botosani. Accident cumplit in care a fost implicat si un microbuz

Accident rutier produs intre un microbuz si 2 autoturisme, in Botosani, unde s-a declansat codul rosu de interventie. Misiunea este dinamica. Circulatia este oprita. Cod rosu de interventie in Botosani Un accident rutier s-a produs duminica, 5 ianuarie, intre un microbuz de transport persoane si 2 autoturisme, in localitatea Gorbanesti, pe DN 29 D.

PMP Timis se delimiteaza de incidentul in care a fost implicat Valeriu Lupu, secretar de stat la Transporturi

PMP Timis se delimiteaza de incidentul in care a fost implicat Valeriu Lupu, care a lovit cu masina un autoturism parcat si a refuzat sa fie testat pentru a se stabili daca era baut.

Accidentul lui Daniel Chitoiu creeaza probleme in ALDE

Accidentul lui Daniel Chitoiu creeaza probleme si in ALDE.

Cine este soferul de BMW care a fost implicat intr-un scandal cu un vatman din Bucuresti: A jucat pentru Steaua

Scandalul in care au fost implicati un vatman din Bucuresti si un sofer de BMW a devenit viral pe retelele de socializare si a avut parte de reactii foarte diverse. Se pare ca barbatul care se afla la volanul autoturismului este un fost fotbalist.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )