Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine este soferul de BMW care a fost implicat intr-un scandal cu un vatman din Bucuresti: A jucat pentru Steaua

Antena3 Antena3,
Cine este soferul de BMW care a fost implicat intr-un scandal cu un vatman din Bucuresti: A jucat pentru Steaua

Scandalul in care au fost implicati un vatman din Bucuresti si un sofer de BMW a devenit viral pe retelele de socializare si a avut parte de reactii foarte diverse. Se pare ca barbatul care se afla la volanul autoturismului este un fost fotbalist. continuă pe Antena3

Dosarul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu, preluat de Parchetul Tribunalului Arges

Dosarul accidentului in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu, in urma caruia doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, a fost preluat de Parchetul Tribunalului Arges. Motivul este.

Cod rosu de interventie in Botosani. Accident cumplit in care a fost implicat si un microbuz

Accident rutier produs intre un microbuz si 2 autoturisme, in Botosani, unde s-a declansat codul rosu de interventie. Misiunea este dinamica. Circulatia este oprita. Cod rosu de interventie in Botosani Un accident rutier s-a produs duminica, 5 ianuarie, intre un microbuz de transport persoane si 2 autoturisme, in localitatea Gorbanesti, pe DN 29 D.

PMP Timis se delimiteaza de incidentul in care a fost implicat Valeriu Lupu, secretar de stat la Transporturi

PMP Timis se delimiteaza de incidentul in care a fost implicat Valeriu Lupu, care a lovit cu masina un autoturism parcat si a refuzat sa fie testat pentru a se stabili daca era baut.

Video viral: Un vatman pedepseste un sofer de BMW care circula ilegal

Un vatman bucurestean care conducea tramvaiul 32 a decis sa pedepseasca in propriul fel un sofer al unui autoturism BMW care bloca ruta sina mijlocului de transport in comun, acrosand masina acestuia si impingand-o cativa metri. Vatmanul a filmat.

Cine este si cum arata sotia lui Daniel Buzdugan. Monica a fost mereu o prezenta extrem de discreta

Daniel Buzdugan este deja de ani buni o prezenta cunoscuta in Romania. Cu toate astea, sotia sa a continuat sa ramana o prezenta discreta, respectand astfel intimitatea familiei sale. Cum arata aceasta si cine este? Cine este sotia lui Daniel Buzdugan? Daniel si Monica au o casnicie fericita deja de ani buni, iar rodul iubirii .

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

Cine este tanarul din Suceava, spulberat in noaptea de Revelion de un sofer. Momentul tragediei a fost filmat

Tragedie in Suceava. Totul s-a petrecut atunci cand un tanar in varsta de 26 de ani, alaturi de alti prieteni au iesit in strada sa celebreze intrarea in noul an. Acestia au aprins artificii si au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tanarul era atent la telefon atunci cand o masina l-a lovit din plin. Cine .

Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scalda in bani

Cine este Abi Talent, tanarul care a cucerit topurile industriei muzicale din Romania si care a inceput noul an in plin scandal cu Alex Velea. Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea? Abi Talent se considera cea mai in voga vedeta din Romania, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale .

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu.

Cine este fostul sot al Alinei Puscas. Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat din presa ca este inselata, la doar cateva luni de la cununie

Despre mariajul vedetei Antena 1, Alina Puscas si Viktor Bieltz, s-a scris la vremea respectiva mult in presa romaneasca. Alina, in 2014, afla din presa de scandal de relatia fostului sot cu o alta dama. Acest lucru a daramat-o complet, totul culminand cu divortul. Cine este fostul sot al Alinei Puscas Viktor Bieltz, fostul sot .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )