Libnet.ro
UNICEF

16:00

DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor de 22 de mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor de 22 de mil. euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT. continuă pe Wall-Street Ro

DOSARUL BANCHERILOR: alte patru persoane, retinute. Audierile continua

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT.

Alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT Bucuresti, scrie Mediafax. Bilantul retinerilor in acest dosar a ajuns astfel la sase persoane. Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, ca persoanele retinute pana in prezent nu sunt din randul celor care detineau functii la Fondul .

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2337 seconds )