Libnet.ro
UNICEF

08:30

DOSARUL COLECTIV: Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DOSARUL COLECTIV: Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban intrebat despre condamnarile din dosarul Colectiv : Mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru Revolutie asteptam de 30 de ani --- * ACTUALIZARE - Alaturi de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, au mai fost condamnati trei angajati ai primariei - Aurelia Iofciu, Larisa Luminita Ganea, Ramona Sandra Motoc, patronii clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, reprezentantii firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL - Daniela Nita si Cristian Nita, pirotehnistii Viorel Zaharia si Marian Moise si pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei. --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv

ACTUALIZARE - Luminita Ganea, 7 ani de inchisoare --- * ACTUALIZARE - Marian Moise, 10 ani de inchisoare --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone, 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv. Ce pedepse au primit ceilalti inculpati

Judecatorii au dat primul verdict in dosarul Colectiv. Fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare, in timp ce patronii clubului au primit cate 11 ani si 8 luni de inchisoare. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv. Patronii clubului, condamnari de aproape 12 ani fiecare

Tribunalul Bucuresti a pronuntat luni sentinta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului. Sentintele nu sunt definitive. 64 de persoane si-au pierdut viata in urma incendiului de acum patru ani. Alte 180 au fost ranite.

Tribunalul Bucuresti, prima sentinta in dosarul Colectiv: Cristian Piedone, condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti a pronuntat luni sentinta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

Cristian Popescu Piedone, la un pas sa fie nasul de cununie al Andreei Mantea. Ce a spus cand bruneta a ramas fara iubit

Piedone mai avea putin pana sa-i devina nas chiar Andreei Mantea. Acesta a fost foarte implicat in povestea de iubire a prezentatoarei, dorindu-si foarte mult ca lucrurile sa mearga. Ce comentarii a avut acesta dupa ce a aflat ca nunta nu va mai exista? Piedone, la un pas sa-i fie nas Andreei Mantea Edilul sectorului .

Andra si Catalin Maruta, legatura stransa cu familia lui Cristian Popescu Piedone. Imagini incredibile de la petrecerile fabuloase

Familia cantaretei Andra are o legatura foarte stransa cu cea a lui Cristian Popescu Piedone. Artista si Catalin Maruta au participat deseori la petreceri, fie de nunta sau de botez, in cinstea membrilor familiei fostului primar al sectorului 4 din Capitala. Cele doua vedete de la PRO TV apar cat se poate de regulat si .

Prima reactie a lui CTP, dupa ce s-au aflat sentintele din dosarul Colectiv. Decizia instantei nu este definitiva

Cristian Tudor Popescu a venit cu prima reactie, dupa aflarea condamnarilor in dosarul Colectiv. Ce spune cunoscutul gazetar despre pedepsele celor implicati in tragedie? Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare, in timp ce patronii clubului au primit cate 11 ani si 8 luni de inchisoare. Decizia magistratilor .

SONDAJ Cum vi se par primele pedepse in dosarul Colectiv?

Primele pedepse in dosarul Colectiv au fost pronuntate luni: intre altele, opt ani si sase luni pentru fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cate 11 ani si opt luni pentru patronii clubului. Decizia nu este definitiva si a starnit deja prime reactii din partea supravietuitorilor. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se par primele pedepse in dosarul Colectiv?.

Dosarul Colectiv: 115 ani si 8 luni de inchisoare pentru 65 de vieti

Cei 13 inculpati in dosarul Colectiv au fost condamnati ieri la 115 ani si 8 luni de inchisoare. Cea mai mare pedeapsa a primit-o patroana firmei de artificii: 12, 8 ani de inchisoare. Fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare, iar patronii clubului la 11 ani si 8 luni.

Astazi este asteptata sentinta in cazul Colectiv. Ce pedepse au fost cerute pentru cei 13 inculpati

Dupa 4 ani de la tragedia din Colectiv, astazi s-ar putea sa avem parte de o sentinta pentru cei 13 inculpati in acest dosar. in data de 2 decembrie Tribunalul Bucuresti a finalizat dezbaterile in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului. Sentinta urma .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )