Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui CTP, dupa ce s-au aflat sentintele din dosarul Colectiv. Decizia instantei nu este definitiva

Playtech Playtech,
Prima reactie a lui CTP, dupa ce s-au aflat sentintele din dosarul Colectiv. Decizia instantei nu este definitiva

Cristian Tudor Popescu a venit cu prima reactie, dupa aflarea condamnarilor in dosarul Colectiv. Ce spune cunoscutul gazetar despre pedepsele celor implicati in tragedie? Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare, in timp ce patronii clubului au primit cate 11 ani si 8 luni de inchisoare. Decizia magistratilor . continuă pe Playtech

Mircea Badea reactioneaza dur, dupa ce s-au aflat sentintele din cazul Colectiv. Ce spune despre ISU

Mircea Badea a avut o reactie dura, dupa ce a aflat sentintele pronuntate in aceasta luni, pe 16 decembrie, in cazul Colectiv. Decizia magistratilor in acest dosar nu este una definitiva si ar putea fi atacata printr-un apel in instanta. Prezentatorul de la Antena 3 a transmis ce crede in legatura cu deciziile luate de .

Replica lui Selly pentru CTP, dupa ce jurnalistul l-a criticat in urma accidentului in care si-a lovit bolidul: Zat! La ratati sunt imun

Selly i-a raspuns lui Cristian Tudor Popescu intr-o melodie lansata cu trupa 5GANG, dupa ce gazetarul l-a criticat in urma accidentului de circulatie in care vloggerul si-a distrus bolidul de 70. 000 de euro. Selly, reactie dura la adresa lui CTP: Haterii, zat, lasa-i sa plece Trupa 5GANG a lansat recent piesa Hocus Pocus, care incepe .

Prima reactie a preotului care l-a crescut pe Vasile. Ce spune despre moartea tanarului din Buzau: ceva nu se potriveste

Printre cei care i-au fost alaturi, de-a lungul vietii, s-a aflat si preotul Sorin Gavriloiu care l-a crescut pe Vasile Burtea, in altar, alaturi de alti copii. Si in cazul preotului socul aflarii vestii a fost unul deosebit de dureros. Prima reactie a preotului care l-a crescut pe Vasile Pe pagina de facebook a tanarului, .

Prima reactie a lui Calin Geambasu, dupa ce s-a spus ca si-ar fi abuzat propriul copil, impreuna cu Angelica Cadar

Acuzatiile scandaloase la adresa lui Calin Geambasu si-au primit si un raspuns din partea cantaretului. Acesta a reactionat foarte dur si a spus si ce se intampla in prezent intre el si fosta lui partenera, Angelica Cadar. Cei doi ar fi in prezent acuzati de fapte foarte grave, pe care le-ar fi aplicat pe propriul .

Sotul Oanei Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a spus ca cei doi au divortat. Ce spune despre vedeta din Sacrificiul

Oana Zavoranu, una din vedetele serialului Sacrificiul, si Alex Ashraf si-au unit destinele in fata altarului imediat ce s-a incheiat vara lui 2017. Celebra bruneta parea sa isi fi gasit in sfarsit fericirea, alaturi de barbatul mult visat, mai ales ca trecuse si printr-un divort, in urma cu cativa ani, cand s-a despartit de cantaretul .

Victor Ponta, prima reactie la acuzatiile lui Adrian Porumboiu: Este o cretinatate

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce omul de afaceri Adrian Porumboiu a afirmat intr-un interviu televizat ca fostul premier ar fi primit cadou o vila la Miami de la oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc.

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce a fost criticat pentru ca s-a comparat cu Maniu: Nici nu se pune problema. Eu nu am lucrat cu serviciile secrete

Fostul premier Adrian Nastase a revenit in spatiul public cu un nou mesaj pentru ca, imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a retras decoratia,acesta a scris un mesaj pe blogul sau prin intermediul caruiaa fost criticat pentru ca s-ar fi comparat cu Iuliu Maniu, liderul Taranistilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )