Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dosarul Flora, in care este implicat Traian Basescu, ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie 

B1 B1,
Dosarul Flora, in care este implicat Traian Basescu, ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie 

Dosarul ”Flora” in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu va ajunge in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care trebuie sa decida daca vor. continuă pe B1

Dosarul Flora, in care este implicat Traian Basescu, ajunge la inalta Curte de Casatie si Justitie

Dosarul Flora in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu va ajunge in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie care trebuie sa decida daca vor.

UPDATE Instanta suprema va decide daca redeschide dosarul in care exista suspiciuni ca Traian Basescu ar fi retrocedat ilegal terenul pe care s-a construit complexul comercial Flora

Tribunalul Bucuresti urmeaza sa decida, joi, daca redeschide, la cererea procurorilor, dosarul Flora, in care exista suspiciuni ca Traian Basescu ar fi retrocedat ilegal un teren in anul 2003, pe vremea cand era primarul Capitalei, scrie News. ro. Pe terenul de 40. 000 de metri patrati din Damaroaia, pe care Basescu l-ar fi retrocedat ilegal, fostul deputat Dumitru Puzdrea a ridicat apoi complexul comercial Flora. Ora 14:35: Decizia privind o eventuala redeschidere a dosarului va fi luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Solicitarea in acest sens facuta de avocatii lui Traian Basescu a fost aprobata joi de magistratii Tribunalului Bucuresti. Ora 10:15: Traian Basescu nu s-a prezentat la termenul de joi de la Tribunalul Bucuresti. Avocatii lui au cerut ca redeschiderea dosarului Flora sa fie judecata de instanta suprema. Judecatorii au ramas in pronuntare asupra cererii aparatorilor lui Traian Basescu.

Scandal la procesul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. O femeie cu mesajul Rezist a fost scoasa din sala de judecata, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa isi dea demisia. Replica sefului PSD: Sunteti

Inalta Curte de Casatie si Justitie au judecat, marti, un nou termen in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de abuz in serviciu, in dosarul privind angajarile de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Redeschiderea dosarului Flora in care a fost inculpat Traian Basescu se muta la instanta suprema

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, ca procesul vizand redeschiderea dosarului Flora, in care Traian Basescu este acuzat ca a retrocedat ilegal un teren, pe vremea cand era primar al Capitalei, sa fie mutat la instanta suprema.

Redeschidereadosarului Flora in care a fost inculpat Traian Basescu se muta la instantasuprema

MagistratiiTribunalului Bucuresti au decis, joi, ca procesul vizand redeschidereadosarului Flora, in care Traian Basescu este acuzat ca a retrocedat ilegal unteren, pe vremea cand era primar al Capitalei, sa fie mutat la instantasuprema.

Traian Basescu, asteptat la Tribunalul Bucuresti: Judecatorii trebuie sa decida daca vor redeschide sau nu dosarul Flora (VIDEO)

Traian Basescu este asteptat joi la Tribunalul Bucuresti, unde se asteapta ca judecatorii sa decida daca vor redeschide sau nu dosarul Flora, informeaza B1 TV. Dosarul se refera la.

Traian Basescu, chemat in instanta. Magistratii decid daca redeschid dosarul Flora

Traian Basescu este citat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii discuta cererea procurorilor de reluare a cercetarii judecatoresti in dosarul Flora, in.

Avocatii fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, au solicitat ca redeschiderea dosarului Flora sa fie judecata de instanta suprema

Avocatii fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, au cerut, joi, magistratilor Tribunalului Bucuresti, ca decizia asupra redeschiderii dosarului Flora sa fie luata de instanta suprema, avand in vedere calitatea de senator a fostului presedinte.

Avocatii lui Traian Basescu au cerut ca redeschiderea dosarului Flora sa fie judecata de instanta suprema

Avocatii lui Traian Basescu au cerut, joi, magistratilor Tribunalului Bucuresti, ca decizia asupra redeschiderii dosarului Flora sa fie luata de instanta suprema, avand in vedere calitatea de senator a fostului presedinte, judecatorii ramanand in pronuntare asupra solicitarii.

Avocatii lui Traian Basescu au cerut ca decizia asupra redeschiderii dosarului Flora sa fie luata de instanta suprema

Update: Avocatii lui Traian Basescu au cerut, joi, magistratilor Tribunalului Bucuresti, ca decizia asupra redeschiderii dosarului Flora sa fie luata de instanta suprema, avand in vedere.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )