Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul fraudei de la cel mai mare club de fite din Banat, amanat dupa metoda Voiculescu. Procurorul DNA, acuzat ca a fost parsiv

Adevărul Adevărul,
Dosarul fraudei de la cel mai mare club de fite din Banat, amanat dupa metoda Voiculescu. Procurorul DNA, acuzat ca a fost parsiv

Un dosar in care patru functionari ai Primariei Timisoara au fost trimisi in judecata pentru o afacere penala de la clubul de fite Heaven este judecat de doi ani si jumatate fara niciun rezultat. Avocatii au reusit sa traga de timp pana acum prin mai multe exceptii si vicii de procedura, pe modelul brevetat deja de avocatii lui Voiculescu. continuă pe Adevărul

Cel mai mare oras crestin din Irak, preluat de insurgenti

Insurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, situat in apropiere de Mosul nord), si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au.

Cel mai mare oras crestin din Irak a cazut pe mana jihadistilor

Cel mai mare oras crestin din Irak, Qaraqosh, a cazut pe mana jihadistilor dupa ce fortele kurde s-au retras de acolo in cursul noptii, au anuntat refugiatii care au fugit din oras.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Timisoara va fi zguduita de cel mai mare festivalul catalan din afara Spaniei. Peste 500 de artisti din Catalonia, pe strazile orasului

ADIFOLK Barcelona Associacio per a la difusio del folklore), Primaria Timisoara, Consulatul Onorific al Spaniei in Timisoara si Asociatia Via Rumania organizeaza in perioada 8-10 august, la Timisoara, cel mai mare si impresionant festival catalan din afara Spaniei.

Cel mai mare pod din PET-uri din lume va fi vandut pe bucati. Oferta este la jumatate de pret

Sambata va incepe demolarea celui mai mare pod de PET-uri din lume, care a stat doua saptamani pe Bega, in spatele Catedralei Mitropolitane.

Irak: Insurgentii au preluat controlul asupra celui mai mare oras crestin din tara

Isurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au anuntat joi locuitori care au fugit din.

Specialistul DNA care a lucrat in dosarul Telepatia a mai facut o expertiza din pix, la Galati

Specialistul DNA care a lucrat in dosarul Telepatia a mai facut o expertiza din pix. La Galati, a inventat un prejudiciu de 3 milioane de lei in dosarul lui Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean Braila.

in vremea celui mai mare atac cibernetic, Cisco prezinta problemele descoperite in 2014. Tehnologia depasita este vinovata

Raportul Cisco Midyear Security prezinta o analiza a primei jumatati a anului 2014 si expune verigile slabe din interiorul organizatiilor, care duc la cresterea amenintarilor in domeniul securitatii cibernetice. Raportul Cisco vine in aceeasi perioada cu poate cel mai mare atac informatic.

Autoritatile sanitare din SUA, speriate de virusul Ebola. Au ridicat alerta sanitara la cel mai inalt nivel

Autoritatile sanitare din SUA au ridicat, miercuri, alerta sanitara la cel mai mare nivel, pentru a raspunde mai eficient epidemiei de Ebola, relateaza AFP. Aceasta activare ne permite sa mobilizam resursele.

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )