Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dosarul ICA in care este judecat Dan Voiculescu a fost amanat pentru 1 iulie

B1 B1,
Dosarul ICA in care este judecat Dan Voiculescu a fost amanat pentru 1 iulie

UPDATE: 12:01: Magistratii au decis, marti, sa amane judecarea dosarului ICA in care este implicat si DanVoiculescu, pentru data de 1 iulie, relateazaB1 TV. Decizia a fost luata dupa invocarea unor. continuă pe B1

Kovesi: Faptele pentru care este acuzat Dan Voiculescu in dosarul ICA se prescriu in decembrie

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a afirmat marti seara, la televiziunea nationala, ca faptele pentru care este judecat Dan Voiculescu in dosarul ICA se prescriu in decembrie si ca ar trebui sa existe o sentinta, indiferent de natura sa, pentru a evita aparitia suspiciunilor fata de cei care treneaza judecata.

Dosarul privind privatizarea ICA, in care e inculpat Dan Voiculescu, va fi judecat marti intr-un nou termen

Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu, va fi judecat intr-un nou termen, marti, de catre Curtea de Apel Bucuresti, relateaza HotNews. Pe.

Kovesi cere un verdict in cazul lui Dan Voiculescu inainte de prescrierea faptelor

Procurorul general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a atras atentia, marti seara, ca faptele pentru care este judecat Dan Voiculescu in dosarul ICA se prescriu in decembrie si ca magistratii ar trebui sa dea o sentinta.

UPDATE. Dosarul ICA, judecat marti de CAB. Voiculescu cere o noua amanare

Curtea de Apel Bucuresti va judeca, marti, dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu.

Dosarul ICA, judecat marti de CAB

Curtea de Apel Bucuresti va judeca, marti, dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu.

UPDATE. Voiculescu a obtinut o noua amanare in Dosarul ICA. 1 iulie, noul termen

Curtea de Apel Bucuresti va judeca, marti, dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu.

CAB va judeca azi dosarul ICA

Curtea de Apel Bucure and sti CAB) urmeaza sa judece astazi dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este and si Dan Voiculescu. Pe 29 aprilie, un complet format din doi judecatori ar fi trebuit sa se pronun and te pe mai multe excep and tii ridicate de avoca and tii lui Dan Voiculescu, prin care se solicita anularea unei hotarari de guvern prin care ICA a fost transformat din institut in societate comerciala, introducerea Ministerului Finan and telor ca parte civila in dosar and si trimiterea la iCCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept.

Dosarul ICA, cartoful fierbinte din Curtea de Apel. Dan Voiculescu nu s-a prezentat la proces

Judecatorii Curtii de Apel urmeaza sa stabileasca daca vor judeca in continuare apelul in dosatul ICA, in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani, in acelasi complet sau daca scot dosarul de pe rol si il trimit spre repartizare aleatorie. Asta dupa ce aparatoriiomului de afaceri au contestat completul de judecata.

Magistratii au ramas in pronuntare in dosarul ICA. Aparatorii lui Voiculescu au contestat completul de judecata

Judecatorii Curtii de Apel au ramas marti dimineata in pronuntare in dosarul privatizarii Institutului pentru Cercetari Alimentare ICA), in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani, dupa ce aparatoriilui au contestat completul de judecata.

Dosarul ICA, amanat pentru 1 iulie

Update 14:40 Dosarul ICA, amanat pentru 1 iulie Curtea de Apel Bucure and sti CAB) a amanat astazi, pentru 1 iulie, dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este and si Dan Voiculescu, transmit sursele din presa. Motivul amanarii a fost faptul ca doi dintre inculpa and ti, Popa Corneliu and si Petre Alexandru, nu au avut avoca and ti, astfel incat la termenul urmator ei vor fi reprezenta and ti de avoca and ti din oficiu. De asemenea, la 1 iulie urmeaza sa fie discutat and si modul de compunere a completului de judecata. La termenul de azi al procesului, unul dintre cei doi judecatori ai completului, Florica Du and ta, a ridicat din oficiu o problema de procedura, and si anume modul in care a fost constituit acest complet.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )