Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dosarul Microsoft: licentele pentru scoli au fost cumparate degeaba

Playtech Playtech,
Dosarul Microsoft: licentele pentru scoli au fost cumparate degeaba

Dosarul Microsoft va fi o pata neagra in istoria DNA si a luptei anticoruptie in Romania. Ultimele precizari arata ca unele licente au fost cumparate fara sa fie nevoie de ele. Licentele de Windows achizitionate de Guvernul Romaniei au fost ilegale, deoarece computerele aveau deja sisteme de operare, conform rechizitoriului DNA. Pe 9 februarie, Directia []. continuă pe Playtech

Ipoteza naucitoare: Dosarul Microsoft a fost musamalizat pentru a scapa Kovesi si Macovei

Prescrierea infractiunilor din Dosarul Microsoft nu este legala si are drept scop protejarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a fostului ministru al Justitiei Monica Macovei, afirma EVZ. Securizarea.

DNA mai da o LOVITURA! Doua PERSOANJE IMPORTANTE, cu legaturi in DOSARUL MICROSOFT, trimise in judecata

DNA mai da o lovitura de proportii. Unul din martorii importanti in acuzarea fostului primar Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft, afaceristul Decebal Draghis, si avocata Luminita Mazilu au fost trimisi i.

Laura Codruta Kovesi despre dosarul Microsoft: Dincolo de rechizitorii, ramane intrebarea ce au facut celelalte institutii in 9 ani, pana la sesizarea DNA

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, miercuri, referindu-se la dosarul Microsoft, in care sapte fosti ministri au scapat de acuzatii dupa ce faptele s-au prescris, ca, dincolo de faptul ca in acest dosar procurorii au facut patru rechizitorii si au trimis in judecata mai multe persoane, ramane intrebarea de ce DNA a fost sesizata la noua ani de la comiterea faptelor.

Ce sa stii despre dosarul Microsoft si cum au scapat fostii ministri

Dosarul Microsoft putea fi una dintre victoriile mari ale justitiei din Romania. in 2018, am aflat insa ca a ajuns la final si cei anchetati au scapat pe motiv de trecere a timpului. Comunicatul DNA explica motivele pentru care o serie de fosti ministri, respectiv Ecaterina Andronescu, Mihai Tanasescu, Dan Nica, Adriana Ticau, Alexandru Athanasiu [].

O a doua sufragerie a lui Oprea: Cum arata vila in care s-a aranjat dosarul Microsoft

Jurnalistul Dan Andronic a facut noi dezvaluiri despre dosarul Microsoft si modul in care Dinu Pescariu a ajuns sa aiba acces la sefa DNA Laura Kovesi. Dan Andronic afirma ca Dinu Pescariu s-a intalnit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )