Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dosarul Microsoft: ce pozitii au HP si Siveco, companii amintite de martori la DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul Microsoft: ce pozitii au HP si Siveco, companii amintite de martori la DNA

HP si Softwin au fost amintite de martori in dosarul Microsoft, numele corporatiilor putand avea legatura cu cel mai mare scandal IT de dupa 89, in care nu mai putin de noua fosti sau actuali ministri ai Romaniei au fost acuzati de DNA. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul Microsoft: ce pozitii au HP si Softwin, companii amintite de martori la DNA

HP si Softwin au fost amintite de martori in dosarul Microsoft, numele corporatiilor putand avea legatura cu cel mai mare scandal IT de dupa 89, in care nu mai putin de noua fosti sau actuali ministri ai Romaniei au fost acuzati de DNA.

Parlamentarii decid duminica asupra cererii DNA privind ministrii din dosarul Microsoft

Parlamentarii se intorc din vacanta pentru a lua o decizie in privinta cererii de incuviintare a urmaririi penale a fostilor ministrii din dosarul Microsoft. E vorba de senatorii Ecaterina.

Deputatii au decis ridicarea imunitatii lui Valerian Vreme. DNA poate incepe urmarirea penala pe numele parlamentarului bacauan in dosarul Microsoft

Valerian Vreme, fost ministru al Comunicatiilor, a ramas fara imunitate parlamentara. Acesta este acuzat de procurorii anticoruptie, in Dosarul Microsoft, de abuz in serviciu.

Ce se va intampla cu dosarul Microsoft. Parlamentarii vor decide astazi soarta ministrilor

Parlamentarii se intorc astazi din vacanta pentru a decide soarta ministrilor din dosarul Microsoft. Comisia Juridica a Senatului va analiza cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale a fostilor ministri.

Traian Basescu: in dosarul Microsoft vor mai aparea surprize

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca in dosarul Microsoft vor mai aparea surprize, inclusiv persoane, relateaza Mediafax. Seful statului a negat ca in dosarul Microsoft s-au primit dosare de la FBI.

Dosarul Microsoft. Comisia juridica din Senat va da aviz pe 28 octombrie pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Andronescu si Serban Mihailescu

Update 16. 30 - Comisia juridica din Senat va da pe 28 octombrie aviz pentru inceperea urmaririi penale in cazul senatorilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, in dosarul Microsoft. Senatorii.

VIDEO Senatul trage de timp in cazul parlamentarilor din dosarul Microsoft: Avizul pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, amanat pana pe 28 octombrie

Senatorii juristi au decis sa amane pana pe 28 octombrie avizul pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu in dosarul Microsoft. Ecaterina Andronescu, prezenta la sedinta comisiei juridice de luni, a declarat la iesirea din sala in fata jurnalistilor: Sunt amarata si revoltata. Presedintele Comisiei Juridice a declarat ca senatorii PSD au solicitat amanarea pentru ca au observat ca paginile dosarului venit de la Ministerul Justitiei erau gresit numerotate.

Dosarul Microsoft: Deputatii decid astazi daca il dau pe Valerian Vreme pe mana justitiei

Plenul Camerei Deputatilor se reuneste astazi pentru a vota solicitarea privind inceperea urmaririi penale in cazul deputatului PMP, Valerian Vreme, implicat in dosarul Microsoft. Marti, Comisia juridica a Camerei a votat favorabil inceperii acestui demers.

Dosarul Microsoft: capul retelei, audiat de procurori la DNA

Claudiu Florica, omul care ar fi gestionat intreaga afacere cu licente Microsoft, a fost stat cateva ore in birourile procurorilor, cu care a stat de vorba despre contractele statului cu firme cliente pe sume imense.

Mihailescu, despre acuzatiile in dosarul Microsoft: E o situatie perfecta pentru toata lumea

Senatorul Serban Mihailescu a declarat dupa sedinta Comisiei juridice convocata pentru analiza dosarului Microsoft, ca va veni atunci cand va fi chemat sa studieze dosarele, impreuna cu avocatul, iar despre acuzatiile care i se aduc a spus ca este.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )