Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dosarul Moravita II: 36 de persoane au fost condamnate. 15 dintre acestea fac parte din structurile MAI

România Liberă România Liberă,
Dosarul Moravita II: 36 de persoane au fost condamnate. 15 dintre acestea fac parte din structurile MAI

36 de persoane au fost condamnate in dosarul Moravita II, din cele 41 trimise in judecata. 24 au primit pedepse cu executare. Dintre persoanele condamnate, 15 sunt lucratori MAI, cea mai mare pedeapsa fiind de 4,6 ani inchisoare. continuă pe România Liberă

Curtea de Apel Bucuresti ar putea da o decizie definitiva in dosarul Loteria II. George Copos si Camelia Voiculescu au fost achitati la Tribunal

Curtea de Apel Bucuresti va decide astazi in dosar decizia definitiva in dosarul Loteria 2, in care Gheorghe Copos, Camelia Voiculescu si alte zece persoane sunt acuzate de manipularea pietei de capital.

George Copos si Camelia Voiculescu, achitati definitiv in dosarul Loteria II

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis definitiv, joi, achitarea tuturor inculpatilor din dosarul Loteria II, printre care se afla si omul de afaceri George Copos si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu.

Curtea de Apel pregateste sentinta in dosarul Loteria II, cu George Copos si Camelia Voiculescu

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti ar putea da joi sentinta definitiva in dosarul Loteria II, in care instanta de fond a dispus, initial, achitarea tuturor inculpatilor, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )