Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dosarul retrocedarilor de paduri. Fostul prefect de Buzau ramane in arest

România Liberă România Liberă,
Dosarul retrocedarilor de paduri. Fostul prefect de Buzau ramane in arest

Instanta suprema a decis, vineri, ca fostul prefect de Buzau Paul Beganu, avocatul Mihail Cosmin Vasile si omul de afaceri Gheorghe Ceteras sa ramana in arest, in timp ce al Ion Irimia, angajat al Romsilva, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul retrocedarilor de padure din Buzau, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE Perchezitii DNA la 3 primarii si un spital din Teleorman. Fostul prefect de Teleorman Teodor Nitulescu, vizat de procurorii anticoruptie fiind suspectat de abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza joi dimineata mai multe perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in judetul Teleorman, din care patru sunt institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. Potrivit B1TV, printre institutiile perchzitionate se numara 3 primarii si un spital, iar fostul prefect de Teleorman Teodor Nitulescu ar fi vizat de procurorii anticoruptie. Ora 11:25 Mediafax relateaza, citand surse judiciare, ca fostul prefect de Teleorman este suspectat de abuz in serviciu.

UPDATE Perchezitii DNA la 3 primarii si un spital din Teleorman. Fostul prefect de Teleorman Teodor Nitulescu (PDL), vizat de procurorii anticoruptie fiind suspectat de abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza joi dimineata mai multe perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in judetul Teleorman, din care patru sunt institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. Potrivit B1TV, printre institutiile perchzitionate se numara 3 primarii si un spital, iar fostul prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, ar fi vizat de procurorii anticoruptie. Ora 11:25 Mediafax relateaza, citand surse judiciare, ca fostul prefect de Teleorman este suspectat de abuz in serviciu.

Perchezitii in Teleorman, la trei primarii si un spital: Fostul prefect Teodor Nitulescu, vizat de DNA

Procurorii DirectieiNationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, joi, la trei primarii si un spital dinTeleorman, in acest dosar fiind vizat si fostul prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu,.

Perchezitii DNA la 3 primarii si un spital din Teleorman. Fostul prefect de Teleorman Teodor Nitulescu ar fi vizat de procurorii anticoruptie

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza joi dimineata mai multe perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in judetul Teleorman, din care patru sunt institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. Potrivit B1TV, printre institutiile perchzitionate se numara 3 primarii si un spital, iar fostul prefect de Teleorman Teodor Nitulescu ar fi vizat de procurorii anticoruptie. Stirea se actualizeaza.

DNA: Perchezitii la fostul prefect de Teleorman, trei primarii si un spital

Procurorii DNA fac mai multe perchezitii in Teleorman, fiind vizati fostul prefect Teodor Nitulescu, trei primarii din judert, dar si Spitalul de Pneumoftiziologie din Rosiorii de Vede si patru firme, intr-un dosar in care Nitulescu este suspectat de.

Dosarul Retrocedarilor. Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei afla vineri daca raman in continuare in arest

Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, Andrei, afla vineri daca vor fi cercetati in continuare in arest preventiv. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestora impotriva deciziei prin care le-a fost prelungita masura pana pe 22 decembrie.

Perchezitii la fostul prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, suspectat de abuz in serviciu

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la o casa si un apartament ale fostului prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, la trei primarii din judet, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Rosiorii de Vede si la patru.

UPDATE. Dosar de coruptie in Teleorman: Perchezitii DNA la fostul prefect Teodor Nitulescu, la trei primarii si la un spital

Procurorii anticoruptie perchezitioneaza, joi, o locuinta si un apartament ale fostului prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, trei primarii din judet, Spitalul de Pneumoftiziologie din Rosiorii de Vede si patru firme, intr-un dosar in care Nitulescu este acuzat de abuz in serviciu, potrivit Mediafax.

Dosar de coruptie in Teleorman: Perchezitii DNA la fostul prefect Teodor Nitulescu, la trei primarii si la un spital

Procurorii anticoruptie perchezitioneaza, joi, o locuinta si un apartament ale fostului prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, trei primarii din judet, Spitalul de Pneumoftiziologie din Rosiorii de Vede si patru firme, intr-un dosar in care Nitulescu este acuzat de abuz in serviciu, potrivit Mediafax.

Dosarul Privatizari strategice. Fostul ministru Codrut Seres si-ar putea afla miercuri sentinta definitiva

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres este asteptat, miercuri, la Curtea Suprema, unde magistratii vor lua in discutie ultimul termen din dosarul in care este acuzat de tradare. Acesta a fost deja condamnat in prima instanta la sase ani de inchisoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )