Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dosarul Transformatorul: Ultimul termen a fost stabilit pentru 27 ianuarie.

România Liberă România Liberă,
Dosarul Transformatorul: Ultimul termen a fost stabilit pentru 27 ianuarie.

Judecatorii ICCJ au respins, joi, cererile apararii lui Relu Fenechiu privind efectuarea unor noi expertize in dosarul Transformatorul, insa i-au permis acestuia sa depuna o expertiza extrajudiciara facuta la cererea sa, procesul urmand sa continue, cu pledoariile finale, in 27 ianuarie. Lui Relu Fenechiu i-a fost admisa depunerea unei expertize extrajudiciare facute la cererea acestuia. Citeste si: Ziua decisiva in dosarul Transformatorul. ICCJ respinge efectuarea de noi expertize Astfel, . continuă pe România Liberă

Dosarul Tranformatorul: Ultimul termen a fost stabilit pentru 27 ianuarie.

Judecatorii ICCJ au respins, joi, cererile apararii lui Relu Fenechiu privind efectuarea unor noi expertize in dosarul Transformatorul, insa i-au permis acestuia sa depuna o expertiza extrajudiciara facuta la cererea sa, procesul urmand sa continue, cu pledoariile finale, in 27 ianuarie. Lui Relu Fenechiu i-a fost admisa depunerea unei expertize extrajudiciare facute la cererea acestuia. Citeste si: Ziua decisiva in dosarul Transformatorul. ICCJ respinge efectuarea de noi expertize Astfel, .

Decizia CNA prin care Romania TV a fost amendata pentru denigrarea Andreei Pora, anulata de CAB.

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a anulat decizia Consiliului National al Audiovizualului CNA) din 2 iulie 2013 prin care Romania TV a fost amendata cu 10. 000 de lei, pentru denigrarea jurnalistei Andreea Pora. Hhotararea instantei nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs. Informatia a fost facuta publica in sedinta Consiliului National al Audiovizualului de joi, de Laura Georgescu, presedintele CNA, in contextul in care Consiliul a analizat o speta similara celei pentru care Romania TV .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )