Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dosarul votului din Diaspora este blocat; un vot politic nu trebuie sa blocheze justitia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosarul votului din Diaspora este blocat; un vot politic nu trebuie sa blocheze justitia

ACTUALIZARE 11:53 Kovesi, despre dosarul campaniei prezidentiale 2009: Investigatia - deschisa in 2015, atunci am primit sesizari Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, aseara, ca investigatia in dosarul privind platile nelegale pentru campania prezidentiala din 2009 a inceput anul trecut, in urma unor sesizari. continuă pe Ziarul Bursa

Sefa Politiei Ploiesti, audiata la DNA in dosarul primarului din Campina (VIDEO)

Carmen Gheorghe, sefa Politiei Ploiesti, este audiata la DNA Ploiesti in dosarul in care primarul din Campina a fost deja plasat sub control judiciar, informeaza B1 TV. Gheorghe trebuie sa.

AMENINTARE. Starea de tensiune din Franta este in crestere. Operatiunea Maracine, razboi civil cu musulmanii

Un jurnalist afirma ca are dovezi conform carora autoritatile franceze pregatesc o actiune ampla pentru a elimina din tara pericolul terorist ce a inceput sa se manifeste tot mai frecvent, angrenand si femei, si tineri la varsta adolescentei.

Demisia lui Gabriel Oprea din Senat este un aparent pas inapoi. Fostul ministru de Interne ramane cu imunitatea intacta. Ce ar fi trebuit sa faca daca voia sa fie anchetat in cazul Gigina

Gabriel Oprea a anuntat ca va demisiona din Senat, pe fondul manifestatiilor de strada generate de refuzul Senatului de a accepta urmarirea sa penala. insa el ramane protejat de votul colegilor, pana la o noua cerere a procurorilor, bazata pe probe noi.

in Romania, un copil din trei este afectat de saracie

Ministerul Muncii considera ca este nevoie de o abordare noua pentru combaterea saraciei, in conditiile in care acest fenomen s-a intensificat in ultimii ani in Romania si afecteaza unul din trei copii, a declarat secretarul de stat Oana Toiu, potrivit unui comunicat al Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice MMFPSPV).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )