Libnet.ro
UNICEF

05:45

Doua avioane nu au putut teriza pe aeroportul din Craiova din cauza cetii

Adevărul Adevărul,
Doua avioane nu au putut teriza pe aeroportul din Craiova din cauza cetii

Doua avioane nu au putut ateriza in aceasta seara pe Aeroportul din Craiova, din cauza cetii. La bordul primei aeronave se aflau 151 de pasageri, iar la cea de-a doua 148 de pasageri. continuă pe Adevărul

Doua avioane nu au putut ateriza pe aeroportul din Craiova din cauza cetii

Doua avioane nu au putut ateriza in aceasta seara pe Aeroportul din Craiova, din cauza cetii. La bordul primei aeronave se aflau 151 de pasageri, iar la cea de-a doua 148 de pasageri.

Franta a primit de la SUA primele doua avioane fara pilot.

Franta a primit miercuri din partea Statelor Unite primele doua avioane fara pilot americane de supraveghere de tip Reaper. Acestea urmeaza sa fie trimise la sfarsitul anului in Sahel. Decizia privind aceasta achizitie a fost luata in primavara de catre ministrul francez al Apararii, a precizat Directia Generala pentru Armament DGA), potrivit Mediafax. Acest anunt este facut in contextul in care sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, a sustinut necesitatea unui program european al .

Franta a primit de la SUA primele doua avioane fara pilot

Franta a primit din partea Statelor Unite primele doua avioane fara pilot americane de supraveghere de tip Reaper, acestea urmand sa fie trimise la sfarsitul anului in Sahel, au anuntat, ieri, autoritatile.

Redactia Antenei 3, colindata de Ansamblul Penitenciarului de Minori si Tineri din Craiova

Redactia Antena 3 a fost cuprinsa de spiritul sarbatorilor. Ansamblul Penitenciarului de Minori si Tineri din Craiova a sustinut un moment artistic chiar in mijlocul colegilor aflati in focurile pregatirii.

Vulcanul Etna si-a intrerupt eruptia: Aeroportul din Catania a fost redeschis

AeroportuldinCatania a fost deschis, marti dimineata, dupa doua zile fara activitate, dupa ce vulcanul sicilianEtna si-a intrerupt eruptia. Vulcanul a inceput sa erupa sambata,.

Aeroportul din Catania a fost redeschis, dupa ce vulcanul Etna si-a intrerupt eruptia

Vulcanul Etna din Sicilia si-a intrerupt eruptia in aceasta dimineata, ceea ce a permis redeschiderea aeroportului din Catania, care fusese inchis in ultimele doua zile, potrivit presei internationale.

Atac mafiot in Filipine. Un primar si sotia lui au fost impuscati mortal in aeroportul din Manilla

Un primar al unei localitati din sudul Filipinelor, sotia acestuia si alti doi insotitori au fost impuscati mortal, vineri dimineata, in incinta aeroportului din Manilla. in acelasi incident au mai fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )