Libnet.ro
UNICEF

22:00

Doua bancomate au fost sparte la parterul unui bloc din Otopeni. Politistii efectueaza investigatii

B1 B1,
Doua bancomate au fost sparte la parterul unui bloc din Otopeni. Politistii efectueaza investigatii

Doua bancomete din orasul Otopeni au fost sparte in dimineata zilei de marti. Evenimentul s-a petrecut la o banca ce se afla la parterul unui bloc. Politistii efectueaza verificari pentru a stabili pagubele. continuă pe B1

Jaf ca in filme in Otopeni. Doua bancomate ale unei cunoscute banci au fost aruncate in aer. Care sunt pagubele produse

Alerta in Otopeni dupa ce doua bancomate aflate la parterul unui bloc au fost detonate. Potrivit martorilor, explozia a fost atat de puternica, incat s-a resimtit asemeni unui cutremur. La fata locului s-au prezentat de urgenta mai multi politisti si pompieri din judetul Ilfov. Ce au declarat autoritatile Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a .

Explozie la o banca din Otopeni! Doua bancomate au fost aruncate in aer

Alerta maxima langa Capitala! O explozie a avut loc la parterul unui bloc din Otopeni, unde 2 bancomate au fost aruncate in aer. Cei care au alertat autoritatile au fost chiar locuitorii din zona.

Explozie in Otopeni. Doua bancomate au fost aruncate in aer

Doua bancomate ale unei banci din orasul Otopeni, judetul Ilfov, au fost aruncate in aer marti dimineata, iar politistii ii cauta acum pe faptasi, relateaza Libertatea.

VIDEO. Explozie in Otopeni. Doua bancomate au fost aruncate in aer

O explozie teribila i-a trezit pe locatarii unui bloc din Otopeni la parterul caruia se afla doua ba.

Doua bancomate au fost aruncate in aer la Otopeni

Explozii marti dimineata in orasul Otopeni, unde doua bancomate au fost aruncate in aer. Fatada cladirii unde erau aparatele a fost distrusa. Oamenii spun ca explozia a fost atat de puternica incat au crezut ca este cutremur, conform Digi24.

Un faimos club de noapte va fi demolat pentru a face loc unui bloc nou cu 10 etaje

Un faimos club de noapte din zona Regie din Capitala va fi demolat pentru a face loc unui bloc nou cu 10 etaje, avizele fiind deja obtinute de dezvoltator, scrie profit. ro.

O actrita a creat un teatru independent la subsolul unui bloc: O victorie in lupta cu rutina

Luminita Borta, una dintre cele mai indragite actrite din Pitesti, a luat o hotarare indrazneata: s-a pensionat si, in schimb, a deschis primul teatru independent din oras, in subsolul unui bloc.

TikTok atentioneaza ca circula un clip cu o sinucidere a unui barbat din America

Aplicatia TikTok a anuntat utilizatorii ca existaanumite imagini cu un barbat din America care isi pune capat zilelor. Videclipul cu americanul care se sinucide a fost transmisin direct si pe.

CORONAVIRUS |Scrisoarea emotionanta a unui medic din linia intai: Cand e o zi calduroasa, dupa cateva ore de stat in echipamentul de protectie iesim pur si simplu fierti (VIDEO)

Medicii din linia intai dezvaluie cat de grea e lupta cu coronavirusul. Ei incearca sa trateze o boala infectioasa extrem de grava, iar riscul de pierdere al pacientilor este mare. Ca sa nu se contamineze,.

Scandal cu pumni in plina campanie electorala. Concubina unui oficial din Giurgiu l-a batut pe fostul viceprimar al localitatii

Nici bine nu a inceput campaniaelectrorala ca deja au aparut probleme intre liderii politici. Scene de groaza au avut loc in comuna Bucsani din judetul Giurgiu. Viceprimarul Ionel Chivulet si partenera.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )