Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Scrisoarea emotionanta a unui medic din linia intai: Cand e o zi calduroasa, dupa cateva ore de stat in echipamentul de protectie iesim pur si simplu fierti (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Scrisoarea emotionanta a unui medic din linia intai: Cand e o zi calduroasa, dupa cateva ore de stat in echipamentul de protectie iesim pur si simplu fierti (VIDEO)

Medicii din linia intai dezvaluie cat de grea e lupta cu coronavirusul. Ei incearca sa trateze o boala infectioasa extrem de grava, iar riscul de pierdere al pacientilor este mare. Ca sa nu se contamineze,. continuă pe B1

Maria Ilioiu, fosta ispita la Insula Iubirii, traieste o drama! Ce i-a facut un medic din oras: Fapta e de natura penala

Maria Ilioiu a fost desfigurata de un tratament cosmetic. Fosta ispita de la Insula Iubirii se afla in razboi cu medicul care i-a distrus fata, iar clinica la care s-a produs transformarea o acuza pe vedeta de santaj. Maria Ilioiu, desfigurata si acuzata de santaj. Fosta ispita de la Insula Iubirii traieste o drama dupa .

Fost judecator, mort dupa ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din centrul Constantei

Un fost judecator din Constanta a murit,in noaptea de joi spre vineri, dupa ce s-ar fi aruncat in gol de la etajul8 al unui bloc din centrul municipiului Constanta. Barbatul, in varstade 52 de.

Gestul revoltator al unui politist din Hunedoara. A dat cu spray. Fata avea ochii rosii, tusea, se sufoca

O invitatie la gratar s-a terminat prost pentru o familie din Hunedoara, inclusiv pentru fetita lor de cinci ani. Familia a fost invitata la un gratar de catre un vecin de bloc. Un alt vecin, deranjat ca gazda ridica un gard in spatele blocului, a sunat la politie. Unul dintre politisti a facut un gest .

Scrisoarea unui medic: Iesim fierti, cu pielea rosie si urme de masca pe fata

Un medic specialist boli infectioase la spitalul militar de campanie de pe Stadionul CFR Timisoara spune ca lupta cu noul coronavirus este o provocare profesionala.

Medic din prima linie COVID: Urmeaza o iarna grea din punct de vedere medical. Cred ca trebuie sa facem lucrurile in ceea ce eu numesc normalitate in conditii de pandemie

Ne asteapta o iarna grea din punct de vedere medical - prima iarna a pandemiei de coronavirus in Romania, dar si sezonul virozelor si al gripei, in conditiile in care tara noastra a avut doua ierni consecutive cu epidemie de gripa. Vaccinarea impotriva gripei, dar si gasirea unui echilibru si a unei modalitati de a face lucrurile in ceea ce eu numesc normalitate in conditii de pandemie pot fi solutiile, afirma Adrian Marinescu, medic aflat de peste o jumatate de an in prima linie COVID, la Interviurile HotNews LIVE.

FOTO Cum a ruinat un primar investitia unui medic ce a transformat o magazie de lemne intr-un cabinet modern

Initiativa unui tanar medic dentist din Vaslui de a-si deschide un cabinet in mediul rural pentru a oferi servicii stomatologice satenilor a fost sabotata in mod grosolan de autoritatile locale.

Scandal cu pumni in plina campanie electorala. Concubina unui oficial din Giurgiu l-a batut pe fostul viceprimar al localitatii

Nici bine nu a inceput campaniaelectrorala ca deja au aparut probleme intre liderii politici. Scene de groaza au avut loc in comuna Bucsani din judetul Giurgiu. Viceprimarul Ionel Chivulet si partenera.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )