Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doua dintre cele mai ciudate morminte din lume. Au simboluri enigmatice si inca nu le-au fost aflate secretele

Adevărul Adevărul,
Doua dintre cele mai ciudate morminte din lume. Au simboluri enigmatice si inca nu le-au fost aflate secretele

De-a lungul timpului au fost descoperite o serie de morminte ciudate, atat prin forma si mod de constructie, cat mai ales prin misterele care-i inconjurau pe defunctii depusi in locurile de veci. Acestea sunt fie dovezi ale unor morti ritualice ciudate, fie sanctuare-morminte cu functionalitati care nici astazi nu sunt pe deplin intelese si duc cu gandul la magie sau lumi inca necunoscute. continuă pe Adevărul

Cele mai ciudate traditii si obiceiuri de Anul Nou, din jurul lumii. Prin ce se remarca Romania

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. RomaniaPlugusorul, Capra, umblatul cu Ursul, Sorcova. Oamenii arunca monede in [] .

Cele mai ciudate traditii si obiceiuri de Anul Nou, in lume. Prin ce se remarca Romania

Ajunul anului noueste prilej de petrecere pentru toti romanii. Este o zi importanta a anului, cea in care tragem linie, analizam ce am facut in ultimele 365 de zile si ne stabilim tintele pentru viitor. Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in [] .

Un barbat a intrat cu o duba in multime pe una dintre cele mai circulate strazi din Tokyo. Noua persoane au fost ranite

Noua persoane au fost ranite la Tokyo, dupa ce un barbat a intrat cu o duba intr-o multime adunata sa celebreze Anul Nou pe una dintre cele mai populate strazi ale orasului, scrie AFP. Atacatorul a fost prins.

Zece dintre cele mai bune filme care au castigat Premiul Oscar

Premiile Oscar se decerneaza din 1929, una dintre categoriile cele mai importante fiind cea dedicata celui mai bun film al anului. Va propunem o antologie de 10 filme care, de-a lungul timpului, au castigat acest premiu.

VIDEO India: Ciocniri ntre hindusi si politie, dupa ce doua femei au vizitat marele templu Ayyappa din Sabarimala

Politia indiana a folosit miercuri gaze lacrimogene, grenade asurzitoare si tunuri cu apa impotriva hindusilor traditionalisti care protestau fata de intrarea femeilor intr-unul dintre cele mai importante sanctuare al hinduismului, in statul Kerala sud), scrie presa locala, citata de AFP.

Utile: Femeile si mahmureala: Remedii; Esti racit? Atunci trebuie sa mannci ciocolata; Cinci cauze cele mai comune ale oboselii si insomniei

Lista completa a bolilor si afectiunilor care-ti interzic sa conduci. Persoanele cu afectiuni cardiovasculare, neurologice, renale, diabet, precum si. Cistita: tratamente cu plante. Inflamatia vezicii urinare careia i se mai spune si cistita este una dintre cele mai intalnite motive de discomfort in.

La 6 ani era cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata acum Thylane Blondeau

Thylane Blondeau este un model francez care a castigat, in urma cu 11 ani, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume. Pozele cu ea au impresionat o lume intreaga atunci. Acum, ajunsa la varsta de 17 ani, Thylane a castigat din nou titlul de cea mai frumoasa din lume.

Brasov - Sighisoara cu trenul - Cnd vor fi gata lucrarile de peste un miliard de euro pe traseul pe care se circula aproape la fel de ncet ca acum un secol

Intre doua dintre cele mai frumoase orase din tara - Brasov si Sighisoara - drumul cu trenul este extrem de lung si restrictiile de viteza au dus timpii de parcurs la nivelul celor de acum un secol. Lucrarile de reabilitare NU au inceput si cateva obstacole persista, astfel ca mai repede de cativa ani nu sunt sanse sa avem o viteza decenta pe cei 130 km. in articol puteti afla cu cat se scurteaza traseul si cat de rapide vor fi trenurile cand lucrarile se vor fi terminat.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai amuzante URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai amuzante URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URA.

URARI DE SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase MESAJE, URARI, SMS-uri pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL VASILE

in prima zi a fiecarui an, crestin ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanti parinti ai bisericii ortodoxe si unul dintre cei mai mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )