Libnet.ro
UNICEF

11:15

Zece dintre cele mai bune filme care au castigat Premiul Oscar

Adevărul Adevărul,
Zece dintre cele mai bune filme care au castigat Premiul Oscar

Premiile Oscar se decerneaza din 1929, una dintre categoriile cele mai importante fiind cea dedicata celui mai bun film al anului. Va propunem o antologie de 10 filme care, de-a lungul timpului, au castigat acest premiu. continuă pe Adevărul

Cele mai bune 10 filme ale anului 2018, potrivit criticilor VIDEO

Anul 2018 a adus pe marile ecrane productii cinematografice de exceptie. Acum, la sfarsit de an, publicatia The Hollywood Reporter prezinta topul celor mai bune 10 filme din 2018, potrivit opiniilor unor critici de film.

RETETE REVELION. Cele mai bune retete de PESTE la cuptor pentru ANUL NOU

Revelionul se apropie si se spune ca aduce noroc daca ai peste pe masa. Va prezentam cele mai delicioase retete de peste la cuptor. Ai grija sa nu-ti lipseasca de pe masa de Revelion. Peste la.

Cele mai importante telefoane care se vor lansa in 2019. De la Apple, la Samsung si Huawei

La finalul lui 2018, atunci cand tragem linie si ne uitam in spate la anul care tocmai a trecut, realizam ca, cel putin in ceea ce priveste smartphone-urile, acesta a fost unul bun. Samsung, Apple, Huawei, OnePlus sau Motorola ne-au adus modele mai mult sau mai putin accesibile, care au venit cu functii noi, gandite pentru a ne face viata mai usoara.

Top 10 filme care au adus cei mai multi spectatori in cinema anul acesta

Cele mai populare 10 filme lansate anul acesta au strans incasari de peste 10 miliarde de dolari de la milioanele de persoane care au cumparat bilete in cinematografe. Cititi in continuare cum arata topul filmelor lansate in 2018 si cat de populare au.

MESAJE DE SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL VASILE

in prima zi a fiecarui an, crestin ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanti parinti ai bisericii ortodoxe si unul dintre cei mai mari.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai impresionante urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

URARI DE ANUL NOU 2019 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai impresionante Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai impresionante urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai interesante Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai nostime URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai nostime URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru.

MESAJE DE ANUL NOU. Trimite cele mai calde MESAJE DE ANUL NOU celor pe care ii indragesti

MESAJE DE ANUL NOU La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii! Fii raza.

Care sunt cele mai nocive alimente pentru dinti. Specialist: Cei care nu mananca lactate si oua sunt pacientii nostri pe vecie

Stomatologul Dan Gabriel Gospodaru, presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Suceava, ne-a declarat ca cele mai nocive alimente pentru dantura sunt dulciurile lipicioase, cum ar fi guma de mestecat, caramelele si jeleurile. La polul opus, alimentele care ajuta dantura sunt cele bogate in calciu, lactate, fructe si legume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )