Libnet.ro
UNICEF

11:00

A doua explozie puternica din Copenhaga, in mai putin de o saptamana. Deflagratia, in apropiere de o sectie de politie

Adevărul Adevărul,
A doua explozie puternica din Copenhaga, in mai putin de o saptamana. Deflagratia, in apropiere de o sectie de politie

O explozie a avut loc sambata, in apropiere de o statie de politie din Norrebro, care este apropiata de centrul capitalei daneze. Potrivit autoritatilor, nimeni nu a fost ranit. La acest moment nu exista informatii oficiale legate de cauza incidentului. continuă pe Adevărul

ALERTA in Danemarca! Explozie la sediul fiscului din Copenhaga. Bilantul VICTIMELOR

O explozie a avut loc, marti seara, langa agentia daneza de administrare fiscala din Copenhaga, o persoana fiind ranita.

Doi morti dupa o explozie puternica in Marele Nord rus

Doua persoane si-au pierdut viata in urma unei explozii survenite in timpul testarii armamentului la.

Atac la sediul fiscului din Copenhaga

O persoana a fost usor ranita intr-o explozie survenita in cursul noptii langa agentia daneza de adm.

Explozie puternica in Alba: O femeie a ajuns la spital cu arsuri pe 50% din corp

O femeie de 79 de ani, dintr-un sat de langa Blaj, a suferit arsuri pe circa 40-50% din corp in urma unei explozii provocate, cel mai probabil, de o acumulare de gaz metan in locuinta, a informat, joi dimineata,.

FOTO Cum arata casa cu citate din Klaus Iohannis. in mai putin de doi ani a devenit noua atractie turistica a Sibiului

Pe o casa din Sibiu au fost amplasate doua placi din marmura pe care este scris un fragment dintr-un discurs mai vechi tinut de presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Stirile ProTV: Cu cat vinde ANAF la licitatie un Logan. Costa mai putin decat un telefon inteligent

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) scoate la licitatie doua autoturisme marca Dacia Logan, la un pret incepand de la 674 de lei.

Acum razboiul este valutar: Trump nu este interesat sa rezolve problema, iar China cu atat mai putin

Pe langa devalorizarea monedei, China a decis, de asemenea, sa dea inapoi in privinta importurilor de produse agricole americane. in cadrul unei discutii purtate cu Jornal Economico, economistul si unul dintre comentatorii emisiunii Markets in Action, Marco Silva, considera ca in acest moment, piata a inteles deja ca China si Statele Unite sunt foarte departe de a ajunge la un acord si il acuza pe Trump ca foloseste razboiul comercial ca strategie pentru alegerile din 2020, citeaza Rador.

Teodor era in tura pe taxi luni seara si s-a oprit sa manance la un fast food din oras. Dupa putin timp a facut stop cardiac. Ce inghitise de fapt barbatul?

Un tanar din Focsani, in varsta de 23 de ani, a murit marti la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon, intr-un mod inexplicabil. Teodor Ungureanu era taximetrist si in noaptea de luni a mancat la un fast-food di.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Mai multi vecini ai lui Gheorghe Dinca vor preda telefoanele la politie. Exista noi suspiciuni

Sunt noi audieri vineri la politia din Caracal. Trei vecini ai lui Gheorghe Dinca vin sa predea telefoanele anchetatorilor deoarece exista suspiciuni ca acestea ar fi fost folosite de suspect pentru a suna rudele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )