Libnet.ro
UNICEF

20:15

Doua fete de 12 si 14 ani si-au ucis mama. Au injunghiat-o, iar apoi au impuscat-o fara mila

Antena3 Antena3,
Doua fete de 12 si 14 ani si-au ucis mama. Au injunghiat-o, iar apoi au impuscat-o fara mila

Doua surori de 12 si 14 ani si-au injunghiat iar apoi impuscat mama fara mila, din cauza faptului ca au fost pedepsite de femeie pentru o incercare anterioara de a o calca cu masina. Mama fetelor a. continuă pe Antena3

Joao Mendes (14 ani), fiul lui Ronaldinho, contract pe cinci ani cu echipa Cruzeiro

Ronaldinho are urmasi in fotbal. Fiul sau, Joan Mendes, in varsta de 14 ani, a devenit noul jucator al formatiei din Brazilia, Cruzeiro. Acesta este primul contract semnat de baiatul legendarului jucator al Barcelonei si al celor de la AC Milan.

Doua fetite din Bistrita, in plasament de urgenta dupa ce mama le-ar fi luat cu ea la furat

Doua fetite de 11 si 12 ani au fost duse in plasament de urgenta, la un centru din Bistrita dupa ce au participat, alaturi de mama, la un furt dintr-o locuinta din comuna Livezile. Mama a fost arestata, dupa ce politistii au reusit sa gaseasca 6. 000 de euro furati, transmite Mediafax.

Caru' cu vedete: Elvis Presley s-a culcat cu fete de 14 ani. A avut o viata sexuala scandaloasa; Chris Martin si Dakota Johnson se vor logodi in curand; Cine este si cu ce se ocupa sotul Mirelei Vaida

De ce nu voia Ruby sa fie filmata fara machiaj la Asia Express. Ruby a vorbit pentru Unica despre teama ei la Asia Express si de ce se ferea sa fie. Pastrama a sarutat-o pe gura pe Otniela fara sa stie ca Brigitte e in camera cu ei! Ce scandal monstru a iesit. Desi abia a inceput o relatie cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )