Libnet.ro
UNICEF

11:45

Doua hub-uri din Bucuresti fuzioneaza. Care sunt noile spatii de lucru colaborativ

Hotnews Hotnews,
 Doua hub-uri din Bucuresti fuzioneaza. Care sunt noile spatii de lucru colaborativ

Doua hub-uri din Bucuresti, Impact Hub si 3house, fuzioneaza. Cele doua branduri vor detine impreuna trei spatii de munca colaborativa de 6. 700 metri patrati, in total, situate in zonele: Timpuri Noi, Universitate si Floreasca. continuă pe Hotnews

Cum a fost surprinsa Elena Udrea in plina strada, in Bucuresti. Imaginile care le dau de gandit admiratorilor

Una calda, una rece. Elena Udrea a revenit de putin timp in tara si nici bine nu a respirat aerul din tara ca a si intampinat mici probleme. Cum a fost surprinsa in Bucuresti? Cum a fost surprinsa Elena Udrea in Bucuresti Elena Udrea a revenit in tara la inceputul lunii iulie. Fostul ministru al .

Masina de politie din Bucuresti care se deplasa la o interventie, rasturnata

O masina de politie din Bucuresti, care se deplasa la o interventie, a fost implicata, miercuri, int.

Doi candidati pe loc la Universitatea de Medicina din Bucuresti, la fel ca anul trecut. Admiterea are loc pe 24 iulie

Peste 3. 000 de candidati s-au inscris la admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti pentru cele 1. 154 de locuri finantate de la bugetul de stat si cele 310 locuri cu taxa , concursul de admitere urmand sa aiba loc miercurea viitoare, pe 24 iulie. Ca si anul trecut, la admiterea la Medicina in Bucuresti s-au inscris putin peste 2 candidati pe loc.

PNL si-a desemnat presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti

Partidul National Liberal si-a desemnat, astazi, in cadrul Biroului Executiv, presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti.

Stefan si-a cumparat cornuri cu marmelada de la un supermarket din Bucuresti. A mancat unul, dar apoi a vrut sa verifice caloriile. Doar ca atunci cand a citit ce ingrediente contine produsul de fapt a aruncat imediat restul. E o nebunie! (FOTO)

Stefan si-a cumparat cornuri cu marmelada de la un supermarket din Bucuresti. A mancat unul, dar apoi a vrut sa verifice numarul de calorii. Doar ca atunci cand a citit ce ingrediente contine produsul.

Legea Pensiilor. Cum se pot cumula pensia si alte venituri. Care sunt conditiile

Legea pensiilor, care va intra in vigoare in anul 2021, va permite cumularea pensiei cu alte venituri precum cele salariale sau cele obtinute din activitati independente. Din momentul in care noua Lege a pensiilor va intra in vigoare, cea actuala nu va mai fi valabila. Iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti .

ANM a emis mai multe avertizari cod galben. Care sunt judetele avertizate si ce fenomene meteo se asteapta

Meterologii vin cu vesti proaste la sfarsit de saptamana. ANM a emis mai multe avertizari cod galben de vreme rea. Asta inseamna ca vremea va fi capricioasa in mai multe regiuni din tara. ANM a emis un cod galben de vreme rea, valabil pana luni seara, 15 iulie, la ora 21. Potrivit meteorologilor, sunt asteptatecantitati .

Ministrul Muncii, Marius Budai, apara pensiile speciale: Romania nu intra in colaps din cauza lor! Care este situatia acestor indemnizatii

Pensiile speciale reprezinta un subiect sensibil pentru Guvern. Criticate de economisti si de populatie, ele inca exista, iar cei care beneficiaza de acest privilegiu incaseaza lunar zeci de mii de lei. Guvernul nu da semne ca ar vrea sa taie pensiile speciale, desi deficitul bugetar se adanceste de la o luna la alta. Ba mai .

PNL si-a desemnat sefii organizatiilor de sector din Bucuresti. Orban: Se va intra intr-un amplu proces de recastigare a increderii cetatenilor

Liberalii si-au ales, luni, noua conducere interimara a filialelor de sector PNL Bucuresti. Presedintele Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta Biroului Executiv,ca la nivelul Capitalei partidul sau va.

Dacia Duster si Renault Duster Care sunt diferentele?

Duster a devenit un produs global, cu un succes la care nici Dacia, nici Renault nu s-au asteptat. SUV-ul romanesc se comercializeaza pe anumite piete cu logo-ul Renault. Dar nu numai denumirea este diferita. Care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )