Libnet.ro
UNICEF

21:00

Masina de politie din Bucuresti care se deplasa la o interventie, rasturnata

România Liberă România Liberă,
Masina de politie din Bucuresti care se deplasa la o interventie, rasturnata

O masina de politie din Bucuresti, care se deplasa la o interventie, a fost implicata, miercuri, int. continuă pe România Liberă

Masina de politie implicata intr-un accident in Bucuresti. Automobilul s-a rasturnat

O masina de politie din Capitala, care se deplasa la o interventie, a fost implicata, miercuri, intr-un accident rutier la intersectia dintre Soseaua Stefan cel Mare cu strada Tunari. in urma impactului cu un alt autoturism, autospeciala de politie s-a rasturnat.

Dacia Duster, modelul revolutionar din viitor care iti va schimba parerea despre masina romaneasca

De la primele masini romanesti, s-au tot inventat pana acum tot felul de modele care mai de care. Pentru multa vreme, romanii au avut impresia ca primul autoturism romanesc a fost numit Marta, dupa care au urmat Dacia, Oltcit, ARO si multe altele. Dacia Duster, modelul revolutionar din viitor Cateodata, este bine sa gandesti mai .

Doua hub-uri din Bucuresti fuzioneaza. Care sunt noile spatii de lucru colaborativ

Doua hub-uri din Bucuresti, Impact Hub si 3house, fuzioneaza. Cele doua branduri vor detine impreuna trei spatii de munca colaborativa de 6. 700 metri patrati, in total, situate in zonele: Timpuri Noi, Universitate si Floreasca.

Doi candidati pe loc la Universitatea de Medicina din Bucuresti, la fel ca anul trecut. Admiterea are loc pe 24 iulie

Peste 3. 000 de candidati s-au inscris la admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti pentru cele 1. 154 de locuri finantate de la bugetul de stat si cele 310 locuri cu taxa , concursul de admitere urmand sa aiba loc miercurea viitoare, pe 24 iulie. Ca si anul trecut, la admiterea la Medicina in Bucuresti s-au inscris putin peste 2 candidati pe loc.

PNL si-a desemnat presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti

Partidul National Liberal si-a desemnat, astazi, in cadrul Biroului Executiv, presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti.

Stefan si-a cumparat cornuri cu marmelada de la un supermarket din Bucuresti. A mancat unul, dar apoi a vrut sa verifice caloriile. Doar ca atunci cand a citit ce ingrediente contine produsul de fapt a aruncat imediat restul. E o nebunie! (FOTO)

Stefan si-a cumparat cornuri cu marmelada de la un supermarket din Bucuresti. A mancat unul, dar apoi a vrut sa verifice numarul de calorii. Doar ca atunci cand a citit ce ingrediente contine produsul.

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Masina de politie, implicata intr-un accident in Capitala. Autospeciala s-a rasturnat (FOTO)

O masina de politie s-a rasturnat pe strada Tunari din Bucuresti. Autospeciala s-a rasturnat dupa o coliziune cu un alt autoturism. Nicio persoana nu a solicitat ingrijiri medicale. A avut loc un.

PNL si-a desemnat sefii organizatiilor de sector din Bucuresti. Orban: Se va intra intr-un amplu proces de recastigare a increderii cetatenilor

Liberalii si-au ales, luni, noua conducere interimara a filialelor de sector PNL Bucuresti. Presedintele Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta Biroului Executiv,ca la nivelul Capitalei partidul sau va.

VIDEO Interviu. Dacian Ciolos, mesaj pentru colegii din USR, care vorbesc foarte mult de Presedintie: Noi trebuie sa guvernam Romania Am avut o discutie cu dl. Macron despre Kovesi

Dacian Ciolos, liderul Renew Europe, cel de-al treilea grup de eurodeputati din Parlamentul European, a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a discutat cu presedintele Frantei si ca Emanuel Macron i-a spus ca vrea sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )