Libnet.ro
UNICEF

19:30

Doua loturi noi de autostrada vor fi date in folosinta anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua loturi noi de autostrada vor fi date in folosinta anul acesta

Premierul Victor Ponta a declarat ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta promite doua loturi de autostrada functionale pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada.

Victor Ponta: Anul acesta se dau in folosinta doua loturi de autostrada, inainte si dupa Lugoj

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada. Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, dupa inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota si a lotului II al Autostrazii Nadlac-Arad, ca nu a tinut un discurs la eveniment, pentru ca, fiind vorba de un proiect cu finantare europeana, a preferat sa il lase sa vorbeasca pe ministrul Fondurilor Europene.

Victor Ponta anunta deschiderea a doua noi loturi de autostrada pana la finele anului

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )