Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta anunta deschiderea a doua noi loturi de autostrada pana la finele anului

Antena3 Antena3,
Victor Ponta anunta deschiderea a doua noi loturi de autostrada pana la finele anului

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de. continuă pe Antena3

Victor Ponta anunta ca Guvernul amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, dupa afirmatiile lui Dan Mihalache

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, sustinand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, insa stia ca masura ar fi agreata si de presedintele Klaus Iohannis, dar ca l-a auzit, la tv, pe seful Cancelariei prezidentiale infirmand acest fapt. Ponta a intervenit cu acest anunt intr-o emisiune a postului B1 TV, dupa ce, in aceeasi emisiune, seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat ca nu presedintele Iohannis este cel care i-a cerut premierului interimar Gabriel Oprea sa majoreze indemnizatiile demnitarilor, potrivit Mediafax.

Doua loturi noi de autostrada vor fi date in folosinta anul acesta

Premierul Victor Ponta a declarat ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada.

Victor Ponta: Anul acesta se dau in folosinta doua loturi de autostrada, inainte si dupa Lugoj

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada. Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, dupa inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota si a lotului II al Autostrazii Nadlac-Arad, ca nu a tinut un discurs la eveniment, pentru ca, fiind vorba de un proiect cu finantare europeana, a preferat sa il lase sa vorbeasca pe ministrul Fondurilor Europene.

Un nou tronson de autostrada a fost inaugurat de Victor Ponta

De astazi, vom putea merge neintrerupt pe autostrada, de la Timisoara pana la Budapesta. Victor Ponta si si vicepremierul Ungariei au fost prezenti azi la inaugurarea celui de-al doilea tronson al autostrazii.

Victor Ponta la inaugurarea lotului doi al autostrazii Nadlac-Arad si a punctului de trecere a frontierei Nadlac 2: Pentru prima data suntem conectati prin autostrada de UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat sambata la inaugurarea lotului doi al autostrazii Nadlac-Arad si a punctului de trecere a frontierei Nadlac 2, informeaza B1 TV. in acest context, premierul a declarat ca.

Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar. Medici: Nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat si sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade

Premierul Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar, potrivit B1 TV. Cel mai probabil controlul a avut loc in a doua parte a zilei, pentru ca dimineata premierul a fost la sediul Guvernului, dar.

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

DOCUMENT Liberalii ataca la Curtea Constitutionala votul din 9 iunie din Camera Deputatilor privind cererea de urmarire penala a lui Victor Ponta

Liderul deputatilor liberali, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca PNL sesizeaza Curtea Constitutionala privind votul dat in 9 iunie in Camera Deputatilor, cand s-a respins cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta. Liberalii ataca atat hotararea adoptata de plenul camerei cat si art. 157 din Regulamentul Camerei Deputatilor. Vezi in articol textul sesizarii sau atasatUPDATE Curtea Constitutionala va discuta cererea pe 15 iulie.

Klaus Iohannis, atac dur la Victor Ponta: Am dubii ca Romania mai are un guvern functional

Klaus Iohannis il ataca dur pe Victor Ponta, in scandalul ordonantei care prevedea marirea salariilor demnitarilor adoptate de premierul interimar Gabriel Oprea si cu care Ponta sustine ca nu este de acord si pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )