Libnet.ro
UNICEF

08:15

La doua luni dupa liberare, fostul presedinte al CJ Buzau, Cristi Bigiu, a fost chemat din nou la proces

Adevărul Adevărul,
La doua luni dupa liberare, fostul presedinte al CJ Buzau, Cristi Bigiu, a fost chemat din nou la proces

Procurorii anticoruptie nu il vor liber pe fostul presedinte al Consiliul Judetean Buzau, Cristinel Bigiu. Tribunalul Vrancea a admis cerea DNA prin care contesta decizia de liberare conditioana a fostului politician buzoian. Primul termen al procesului va avea loc in data de 17 aprilie. Cristinel Bigiu a executat doi ani si sase luni, adica o jumatate din sentinta dispusa de Curtea de Apel Ploiesti. continuă pe Adevărul

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu s-a incheiat / Fostul presedinte este in stare stabila

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, s-a incheiat luni seara, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat.

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu s-a incheiat / Fostul presedinte este in stare stabila

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, s-a incheiat luni seara, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu a fost operat la inima / Fostul presedinte este in stare stabila

Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat.Acesta a trecut cu bine peste operatie

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare C. Iliescu. Interventia s-a incheiat cu succes, din spusele medicilor si fostul presedinte se simte bine.

Ion Iliescu a iesit din operatie. Fostul presedinte este in afara oricarui pericol

Update: Fostul presedinte Ion Iliescu a fost supus unei intervenii chirurgicale laInstitutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, avand diagnosticul de pericadrita.

Deficit bugetar de 5,2 miliarde de lei, dupa primele doua luni

Guvernul a incheiat primele doua luni ale acestui an cu un deficit bugetar de 5,2 miliarde lei. Ca de obicei, cele mai mari cresteri de cheltuieli au fost la salarii, bunuri si servicii si asistenta sociala. Cei mai multi bani s-au intors tot din salarii, cele mai mari cresteri de incasari venind din impozitul pe salairi si venit si contributii de asigurari.

DEPUTAT USR: Cheltuielile bugetare in primele doua luni din 2019 cresc fata de anul trecut

Deputatul USR, Claudiu Nasui, precizeaza ca, potrivit executiei bugetare, cheltuielile in primele doua luni din 2019 cresc fata de anul trecut cu peste 4,1 miliarde lei, iar 85% din venituri au fost cheltuite pe salarii, pensii si asistenta sociala.

Comertul cu amanuntul, avans de 8.2% pe primele doua luni

Cumparaturile pe primele doua luni facute de romani si masurate prin cifra de afaceri din comertul cu amanuntul au crescut fata de perioada similara din 2018 cu 8,2%, in usor recul fata de viteza cu care crescusera in 2018 fata de 2017, potrivit datelor transmise miercuri de Institutul National de Statistica. Aceasta crestere s-a datorat cresterii vanzarilor de produse nealimentare +11,4%), comertului cu carburanti +9,4%) si vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun +4,5%).

DE LA 0,58% LA 0,51% DIN PIB: Deficitul bugetar a scazut usor, in primele doua luni

Ministerul Finantelor a publicat astazi, pe pagina de internet a institutiei, executia bugetului general consolidat, pe baza datelor operative de executie ce s-a incheiat pe primele doua luni ale anului 2019 cu un deficit de 5,2 miliarde de lei, respectiv 0,51% din PIB, fata de 5,5 miliarde lei, respectiv 0,58% din PIB inregistrat in aceeasi perioada a anului 2018.

Decizie de ULTIM MOMENT privind starea de sanatate a lui Ion Iliescu: MEDICII tocmai au facut anuntul! Fostul presedinte urmeaza sa...

Vesti de ultima ora despre starea de sanatate a fostului presedinte al Romaniei Ion Iliescu. Ieri, acesta ajuns de urgenta la Institutul C. C Iliescu, acolo unde a fost operat pe inima, dupa ce medicii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )