Libnet.ro
UNICEF

07:45

Doua milioane de euro, suma acordata de Uniunea Europeana pentru restaurarea celui mai vechi teatru din Romania

Adevărul Adevărul,
Doua milioane de euro, suma acordata de Uniunea Europeana pentru restaurarea celui mai vechi teatru din Romania

Uniunea Europeana va oferi o finantare de doua milioane de euro primului teatru din Romania, Teatrul Vechi Mihai Eminescu din Oravita, judetul Caras-Severin. continuă pe Adevărul

Proiect de peste doua milioane de lei din fonduri europene pentru reparatii la Biserica Fortificata din Saschiz

Ansamblul Bisericii Fortificate Saschiz, judetul Mures, una dintre cele sapte biserici de acest gen din Romania incluse in patrimoniul mondial UNESCO, va obtine peste doua milioane de lei finantare nerambursabila pentru executarea de lucrari de reparatii si conservare, contractul de finantare fiind semnat, luni, la Alba Iulia.

Uniunea Europeana va anunta in 7 iunie noua versiune a Uniunii Pietelor de Capital

Uniunea Europeana va anunta in 7 iunie noile initiative pentru reconfigurarea proiectului sau privind Uniunea Pietelor de Capital CMU), care vor reflecta modificarile cauzate de Brexit, a afirmat Ugo Bassi, director in cadrul diviziei pentru servicii financiare al Comisiei Europene CE), transmite agentia Reuters.

Merkel avertizeaza Marea Britanie ca va plati un pret daca va limita numarul imigrantilor din Uniunea Europeana

Marea Britanie va plati un pret daca va limita numarul imigrantilor din Uniunea Europeana dupa Brexit, a avertizat Angela Merkel, in ceea ce reprezinta cel mai dur mesaj de pana acum al cancelarului german cu privire la costurile parasirii blocului comunitar de catre Anglia, scrie publicatia Financial Times.

Be EU: Detasarea lucratorilor in Uniunea Europeana

De la Parlamentul European au fost prezenti Agnes Jongerius si Gunnar Hokmark si au discutat despre detasarea lucratorilor in Uniunea Europeana. Lucratorul detasat este acel angajat care este.

Uniunea Europeana va reconstrui piata de capital dupa Brexit

Brexitul forteaza Uniunea Europeana sa regandeasca mult-dorita Uniune a Pietelor de Capital CMU) prin extinderea supervizarii si a accesului la pietele financiare globale, arata un document UE consultat de Reuters.

Toti indicii au inchis in scadere, pe un rulaj de aproape 15 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 67,53 milioane de lei 14,77 milioane euro), inferior celui de miercuri, de 178,2 milioane lei.

[P] Prezenta Sistemului Coca-Cola in Romania aduce o valoare adaugata de 448 milioane de euro in economia locala

Sistemul Coca-Cola genereaza pe piata locala o valoare adaugata de 448 milioane de euro, echivalentul a 0,3% din PIB, conform rezultatelor studiului Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania. Peste jumatate din aceasta suma, generata de intregul lant de valoare Coca-Cola, reprezinta contributia la bugetul de stat - 241 milioane euro - si constituie 0,8% din toate taxele incasate de statul roman. Totodata, fiecare loc de munca la Coca-Cola genereaza alte 12 locuri de munca in economie.

Comvex a primit o finantare de 33,6 milioane euro pentru un proiect strategic in Portul Constanta

Compania Comvex SA a primit un credit in valoare de 33,6 milioane de euro, din partea Raiffeisen Bank si EximBank Romania, pentru finantarea proiectului Terminal de cereale in Portul Constanta, potrivit unui comunicat comun al celor doua banci, trimis Redactiei.

FOTO Laborator de endoscopie cu cea mai performanta aparatura. Investitia se apropie de 2 milioane de euro

La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Oradea a fost inaugurat un modern laborator de endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica din tara, o investitie de aproape doua milioane de euro din fonduri proprii, de la primaria oradeana si de la Ministerul Sanatatii.

Somnul RATIUNII naste desene animate! Clip de propaganda al UE: migrantii vin pe un covor ZBURATOR iar Uniunea Europeana e intruchipata de Tinker Bell! (VIDEO)

Un clip, finantat de Comisia Europeana, guvernul francez si o serie de ONG-uri din Franta, face uz de un arsenal propagandistic simplist si exagerat, mizand pe coarda sensibila a privitorilor si nu pe.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )