Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doua minore au fost dezbracate, dupa ce au fost prinse la furat, in Teleorman: Una dintre ele, fiind crescuta doar de bunica, a avut episoade in care a parasit domiciliul. Cealalta este, practic, singura pe lume (VIDEO)

B1 B1,
Doua minore au fost dezbracate, dupa ce au fost prinse la furat, in Teleorman: Una dintre ele, fiind crescuta doar de bunica, a avut episoade in care a parasit domiciliul. Cealalta este, practic, singura pe lume (VIDEO)

Cazul minorelor care au fost prinse furand si umilite de doua vanzatoaredin Alexandria, judetul Teleorman,a facut inconjurul tarii. Dupa ce imaginile cu cele doua minore aruncate dezbracate. continuă pe B1

Care este numele adevarat al lui Bebino. Interlopul a fost retinut, dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor

Care este numele adevarat al lui Bebino, interlopul din Bucuresti retinut, miercuri, dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor de la finalul saptamanii trecute. Numele adevarat al lui Bebino, interlopul retinut dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor Emil Marius Alecu, supranumit Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, 15 ianuarie, de politisti. Barbatul este suspectat de .

Fiul unui lider al opozitiei din Iran a fost arestat, dupa ce tatal sau a cerut retragerea ayatollahului Khameneni

Fiul unui lider al miscarii verzi a fost arestat luni, la doua zile dupa ce tatal sau a cerut ayatollahului Ali Khameneni sa se retraga de la conducerea Iranului ca urmare a modului in care a gestionat criza provocata de doborarea unui avion de pasageri.

Scandal sexual in fotbal! Antrenorul echipei Malaga a fost demis dupa aparitia unei filmari compromitatoare!

Clubul de fotbal Malaga, din divizia a doua a campionatului Spaniei, a anuntat ca l-a demis pe antrenorul Victor Sanchez del Amo la patru zile dupa ce l-a suspendat fiindca a aparut intr-un video cu continut sexual explicit, informeaza Reuters.

Omul Paianjen a fost arestat, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje. Alain Robert a vrut sa-si arate sprijinul fata de grevele din Franta: A fost foarte frig (FOTO)

Alain Robert, francezul poreclit Omul Paianjen pentru manevrele de alpinism urban, a fost arestat, luni dimineata, dupa ce a escaladat fara asigurare Tour Total, o cladire de 48 de etaje, pentru a-si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )