Libnet.ro
UNICEF

18:15

Omul Paianjen a fost arestat, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje. Alain Robert a vrut sa-si arate sprijinul fata de grevele din Franta: A fost foarte frig (FOTO)

B1 B1,
Omul Paianjen a fost arestat, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje. Alain Robert a vrut sa-si arate sprijinul fata de grevele din Franta: A fost foarte frig (FOTO)

Alain Robert, francezul poreclit Omul Paianjen pentru manevrele de alpinism urban, a fost arestat, luni dimineata, dupa ce a escaladat fara asigurare Tour Total, o cladire de 48 de etaje, pentru a-si. continuă pe B1

FOTO Omul-paianjen francez a fost arestat din nou, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje din Paris pentru a-si arata sustinerea pentru protestele antiguvernamentale din Franta

Alain Robert, Omul-Paianjen francez, a escaladat fara asigurare Tour Total, luni dimineata, in semn de sustinere fata de greva impotriva reformei pensiilor, inainte sa fie arestat, a notat un jurnalist AFP.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Ambasadorul Marii Britanii a fost arestat in Iran

Ambasadorul Marii Britanii in Iran, Rob Macaire, a fost arestat, sambata seara, in timpul protestelor impotriva regimului, izbucnite dupa ce autoritatile au reconoscut ca au doborat avionul ucrainean cu 176.

Crima de la Spitalul Judetean Neamt: Barbatul care si-a ucis sotia a fost arestat preventiv

Barbatul care si-a injunghiat sotia in Spitalul Judetean din Piatra Neamt a fost arestat pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Camerele de supraveghere ale clinicii au surprins momentul in care individul intra.

SOC iN MUZICA POPULARA! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! DE NECREZUT, ce a putut sa faca indragitul ARTIST....

Indragitul interpret Petrica Matu Stoian a trecut prin cel mai greu moment din viata sa, in urma cu ceva timp.

Scandal sexual in fotbal! Antrenorul echipei Malaga a fost demis dupa aparitia unei filmari compromitatoare!

Clubul de fotbal Malaga, din divizia a doua a campionatului Spaniei, a anuntat ca l-a demis pe antrenorul Victor Sanchez del Amo la patru zile dupa ce l-a suspendat fiindca a aparut intr-un video cu continut sexual explicit, informeaza Reuters.

Nou caz infiorator in Romania. Un barbat din Arges a fost retinut dupa ce a violat o minora de 11 ani

Un barbat din localitatea argeseana Bogati, suspectat ca a agresat sexual o minora in varsta de 11 ani, a fost retinut de politisti.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )