Libnet.ro
UNICEF

17:15

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Numarul total al pacientilor din Romania a ajuns la 17

Adevărul Adevărul,
Doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Numarul total al pacientilor din Romania a ajuns la 17

Numarul romanilor infectati cu coronavirus a ajuns la 17 dupa ce testele au confirmat aparitia a inca doua cazuri. Conform primelor informatii ar fi vorba de o femeie, de 73 de ani, din Buzau si de un barbat, de 60 de ani, din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Doua cazuri de coronavirus confirmate duminica: o bucuresteanca de 42 de ani si o femeie din Mures, de 70 de ani. Numarul total de pacienti: 15

Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate duminica. Este vorba de o bucuresteanca de 42 de ani si o femeie de 70 de ani din Mures. Numarul pacientilor cu diagnostic de COVID-19 ajunge astfel la 15.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

Noi cazuri de coronavirus in Romania. Doua fete de 15 si 16 ani, internate de urgenta la spital

Doua fete in varsta de 15, respectiv 16 ani au fost infectate cu coronavirus si au fost internate de urgenta la spital, arata un comunicat transmis de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei.

Rujeola: 56 de noi cazuri confirmate in ultima saptamana in 7 judete Numarul total al imbolnavirilor a depasit 19.500

Inca 56 de cazuri de rujeola au fost confirmate in ultima saptamana in sapte judete din Romania. Numarul total al imbolnavirilor a depasit 19. 500, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania: doua fete de 15 si 16 ani

Au fost confirmate alte doua cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus COVID-19), numarul cazurilor ajungand astfel la 11. Un caz priveste o tanara de 15 ani din Timisoara, care studiaza in aceeasi unitate de invatamant cu ceilalti.

Alte 56 de cazuri nou-confirmate de rujeola au fost raportate in ultima saptamana

Alte 56 de cazuri nou-confirmate de rujeola au fost raportate in ultima saptamana, astfel ca numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 19. 576, din care 64 de decese. Cazurile noi au fost semnalate in sapte judete, cele mai multe - 28 - fiind in Suceava.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate vineri, in Romania. Noul bilant: 9 pacienti infectati cu COVID-19

Autoritatile au confirmat vineri alte doua cazuri de coronavirus in Romania. Primul - un barbat de 51 de ani, din judetul Olt, care a intrat in contact cu barbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID - 19 dupa ce s-a intors din Italia. Al.

Coronavirus in Italia: 233 de decese; numarul total al cazurilor a urcat la 5.883

Bilantul deceselor inregistrate in Italia in urma epidemiei de coronavirus a mai incetinit sambata fata de zilele precedente, insa, totodata, numarul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 a inregistrat un salt de peste 1. 200 in ultimele 24 de ore, a informat Protectia Civila italiana, citata de Reuters.

Coronavirusul a ajuns in toata Uniunea Europeana, dupa ce Cipru a anuntat primele doua cazuri Germania a inregistrat primele doua decese

In timp ce Italia este cuprinsa de haos ca urmare a extinderii masurilor de carantina, China a inregistrat cel mai mic numar de noi cazuri de infectie de la inceputul anului si pana acum, respectiv 40, acelasi trend fiind si in Coreea de Sud, relateaza BBC News si Guardian. Pe fondul acestei crize, pietele financiare din Asia, Europa si SUA se resimt si ele, iar pretul petrolului a scazut cu 30%. Luni au fost inregistrate primele decese in Germania, dar si primul caz de imbolnavire cu Covid-19 printre angajatii Comisiei Europene. Tot luni Parlamentul European a hotarat sa scurteze sesiunea plenara, dupa ce o mutasera de la Strasbourg la Bruxelles. 55: in acest moment toate tarile din UE sunt atinse de coronavirus, dupa ce doua cazuri au fost confirmate in Cipru17. 50: Parlamentul European a decis luni sa isi scurteze sesiunea plenara 17. 46: A fost inregistrat al patrulea deces in Marea Britanie, a anuntat ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock. 45: Numarul persoanelor care au fost testate pozitiv la coronavirus in statul New York a crescut luni la 142 de la 105, cat era bilantul duminica. 33: Au fost inregistrate primele doua decese provocate de coronavirus pe teritoriu german.

Franta inchide scolile in doua regiuni afectate de coronavirus Presedintele Macron a declarat ca epidemia era inevitabila

Autoritatile franceze au decis, vineri, inchiderea scolilor si creselor din regiunea Haut-Rhin din estul Frantei, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat doua noi decese cauzate de COVID-19 si 190 de cazuri noi de infectare, doar in ultimele 24 de ore. Pana acum, in Franta, au fost inregistrate noua decese din cauza coronavirusului si 613 cazuri confirmate in total.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )