Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua oferte din Liga 1 pentru Alibec

Online Sport Online Sport,
Doua oferte din Liga 1 pentru Alibec

Gigi Becali a anuntat, miercuri seara, ca are doua oferte de transfer pentru atacantul Denis Alibec din Liga 1 Betano si ca joi mutarea ar putea avea loc. continuă pe Online Sport

Gigi Becali anunta TRANSFERUL ANULUI in Romania: Maine fac actele. Unde va ajunge Alibec

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a anuntat ca a primit doua oferte din Liga I pentru Denis Alibec, iar transferul ar urma sa se realizeze joi. 1,4 milioane de euro este ultimul pret cerut de Becali in schimbul.

Cifrele si remarcatii primei etape din Liga 1 Betano

Fotbalul romanesc a revenit in actualitate cu prima etapa din Liga 1, una care a propus cateva rezultate surprinzatoare, dar care a si fost marcata de trei caderi de tensiune.

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa: Motivul este HALUCINANT

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa. Adrian Darabantiu sustine ca se astepta ca dosarul sau sa fie respins din ratiuni de supracalificare. Candidatura sa nu a .

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa: Motivul este HALUCINANT (VIDEO)

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa. Adrian Darabantiu sustine ca se astepta ca dosarul sau sa fie respins din ratiuni de supracalificare. Candidatura sa nu a .

Programul etapei a 2-a din Liga 1 Betano

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul meciurilor din etapa a 2-a a Ligii 1 Betano.

Cum arunca Metrorex PRAF in ochii calatorilor: Au fost stabilite contacte cu doua firme din UE care AR PUTEA furniza usi de protectie pe peroane

Desi tragediile din statiile de metrou nu sunt deloc putine, Metrorex nu a luat pana acum nicio masura care sa reduca riscul acestora. Directorul general al companiei, Dumitru Sodolescu, spune ca sistemele.

Toader: Nu mai pot elimina niciun dosar din competitia pentru sefia DNA. Astazi decidem cnd se desfasoara interviurile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca in cursul acestei zile se va stabili exact cand se va desfasura interviul cu candidatii pentru functia de procuror-sef al DNA. El a spus ca toate dosarele au fost verificate de Directia de Resurse Umane si sunt complete, astfel ca nu mai poate elimina acum din competitie un candidat, relateaza news. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )