Libnet.ro
UNICEF

00:07

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa: Motivul este HALUCINANT (VIDEO)

B1 B1,
Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa: Motivul este HALUCINANT (VIDEO)

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa. Adrian Darabantiu sustine ca se astepta ca dosarul sau sa fie respins din ratiuni de supracalificare. Candidatura sa nu a . continuă pe B1

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa: Motivul este HALUCINANT

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa. Adrian Darabantiu sustine ca se astepta ca dosarul sau sa fie respins din ratiuni de supracalificare. Candidatura sa nu a .

Un medic de familie din Arad si-a depus dosarul pentru a se angaja ca brancardier: Am dorit sa atrag atentia ca salariul unui brancardier este comparabil cu venitul unui medic de familie

Protest inedit al unui medic de familie din Arad. Dan Adrian Darabantiu, medic cu zeci de ani vechime in domeniu, a decis sa isi depuna dosarul la Serviciul de Resurse Umane al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, pentru a se angaja pe un post de brancardier. Prin gestul meu am dorit sa atrag atentia ca salariul unui brancardier este comparabil cu venitul unui medic de familie cu numar mediu de pacienti inscrisi, spune medicul Dan Adrian Darabantiu.

Motivul incredibil pentru care un medic cu experienta din Arad vrea sa devina brancardier

Medicul de familie Adrian Darabantiu, din Arad, cunoscut pentru ca este si presedintele Societatii de Medicina de Familie Arad, si-a depus, luni, dosarul de angajare pe post de brancardier la Spitalul Clinic Ju.

Un medic de familie din Arad, cu 31 de ani de experienta, si-a depus dosarul pentru a deveni brancardier, pentru un salariu mai mare

Medicul de familie Adrian Darabantiu, din Arad, presedintele Societatii de Medicina de Familie Arad, si-a depus, luni, dosarul de angajare pe post de brancardier la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU), el afirmand ca a fost nevoit sa ia decizia aceasta din considerente financiare. Ca brancardier ar castiga dublu, dupa 31 de ani de medicina de familie.

Adrian Zuckerman, nominalizat de Donald Trump pentru postul de ambasador in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat miercuri pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata.

El este omul nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti! (FOTO)

Presedintele American Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor.

Adrian Zuckerman, care a emigrat la 10 ani din Romnia n SUA, nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti

Presedintele American Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, transmiteNews. ro.

Ultima zi pentru postul de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi dimineata, ca, in opinia sa, nu au existat pana acum candidaturi pentru conducerea DNA pentru ca unii dintre procurori considera ca numirea se va face ca in precedent, in baza unor intelegeri politice, uneori, si, de asemenea, ei cunosc foarte bine realitatea de la DNA, unde este nevoie de multa munca pentru a pune Directia in parametrii constitutionali, pentru a o face sa functioneze normal si sa le redea increderea romanilor in acesta institutie. Toader s-a declarat din nou convins ca astazi vor fi depuse candidaturi pentru postul de procuroru-sef al DNA, relateaza News. ro.

Scene ca-n filme in trafic! Un tanar din Arad s-a urcat in timp ce masina se afla in mers

Un sofer din Arad i-a socat pe toti cei din jur cu gestul sau neinfricat. Totusi, acest lucru i-a adus o amenda uriasa. Acesta s-a urcat pe plafon in timp ce masina se afla in mers. in autoturism.

Aici se afla puiul meu RANIT, va rog salvati-l Actiune INCREDIBILA a jandarmilor din Arad! Toti au ramas cu ochii in lacrimi (FOTO)

Bambi 2018, versiunea Jandarmeria Arad! Un pui de caprioara ranit, care a fost gasit la marginea soselei, intre localitatile aradene Manerau si Voivodeni, a fost salvat de oamenii legii, a informat, printr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )