Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doua orase din Yemen, pe lista patrimoniului mondial aflat in pericol

România Liberă România Liberă,
Doua orase din Yemen, pe lista patrimoniului mondial aflat in pericol

Orasele yemenite Sanaa si Shibam au fost inscrise, joi, pe lista Patrimoniului Mondial in Pericol de Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO). continuă pe România Liberă

Marea Bariera de Corali nu se afla pe lista patromoniului mondial aflat in pericol: Australia saluta decizia

Marea Bariera de Corali nu intra pe lista patrimoniului mondial aflat in pericol, desi are o mare bogatie marina si se confrunta cu amenintari precum deversarile agricole, schimbarile climatice, dezvoltarea.

Cele mai poluate orase din lume: sigur veti paria pe tara gresita

Probabil ca primul nume care v-ar veni in minte cand vorbim de orase poluate ar fi Beijing-ul sau un alt oras din China. Insa, potrivit clasamentului celor mai poluate orase din lume, realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, India domina opul,.

Programul primelor doua etape din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul primelor doua etape din noul sezon de Liga 1. O etapa se va intinde ca si pana acum pe durata a patru zile, de vineri pana luni, cu doua meciuri pe zi vineri, sambata, duminica) si un meci in ziua de luni.

Doua tinere din Marea Britanie, arestate pentru TERORISM

Doua tinere au fost arestate in Marea Britanie, intrucat sunt acuzate ca pregateau un atac terorist. Una dintre ele este o adolescenta in varsta de 15 ani.

Doua tinere din Marea Britanie, arestate pentru terorism

Doua tinere, inclusiv o adolescenta in varsta de 15 ani, au fost arestate preventiv joi, in Marea Britanie, fiind acuzate ca pregateau un atac terorist, relateaza Sky News. Adolescenta a fost capturata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )