Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele mai poluate orase din lume: sigur veti paria pe tara gresita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai poluate orase din lume: sigur veti paria pe tara gresita

Probabil ca primul nume care v-ar veni in minte cand vorbim de orase poluate ar fi Beijing-ul sau un alt oras din China. Insa, potrivit clasamentului celor mai poluate orase din lume, realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, India domina opul,. continuă pe Wall-Street Ro

Google transforma cele mai poluate locatii in centre de date cu impact ecologic pozitiv

Cei de la Google au planuri mari pentru o fabrica de carbune desfiintata din statul american Alabama. Majoritatea companiilor mari din prezent se implica in activitatile de protejare a mediului, insa Google par a se descurca cel mai buneatunci cand vine vorba de alegerea unei locatii in care sa investeasca. Dupa cum scriu cei de [] Google transforma cele mai poluate locatii in centre de date cu impact ecologic pozitiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari stadioane din lume

Desi crema fotbalului mondial se afla in Europa, batranul continent se claseaza pe ultimul loc intr-un top cinci al celor mai mari stadioane din lume. Arena Barcelonei este cea mai impunatoare constructie de acest tip din Europa, iar surpriza acestui clasament il reprezinta stadionul de pe primul loc, unul cunoscut pentru crimele pe care le gazduieste.

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

A fost incoronat cel mai urat caine din lume. Cum arata si ce poveste emotionanta are Quasi Modo

Un metis de pitt-bull cu ciobanesc olandez a fost incoronat cel mai urat caine din lume. Dincolo de infatisarea cu care a reusit sa convinga juriul, Quasi Modo are o poveste de viata impresionanta. A fost.

Ea este cantareata cu cele mai mari VANZARI din istorie

Cantareata cu cele mai mari vanzari din istorie a reusit sa vanda peste 300 de milioane de albume de-a lungul carierei sale, inceputa in 1979. Pentru acest record, Madonna este inclusa in editia 2015 a.

Locurile din lume unde mersul pe doua roti este o placere: cele mai bune orase pentru biciclisti in 2015

Firma Copenhagenize Design Company realizeaza o data la cativa ani un clasament al oraselor lumii unde infrastructura este prietenoasa cu biciclistii. Analiza pentru 2015 a trecut in revista 122 de orase din toata lumea, iar in top 20 se regasesc in mare parte locatii din Europa.

Romania are 2,32 milioane ha de padure certificate, una din cele mai mari suprafete din Europa

Tara noastra detine o suprafata certificata de 2,32 milioane de hectare de fond forestier proprietate publica a statutui, acesta fiind una dintre cele mai mari suprafete din Europa, iar certificarea atesta un management responsabil al padurilor, a anuntat vineri Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Efectul Greciei pe bursele europene: cele mai mari scaderi din ultimele opt luni

Actiunile companii europene au inceput tranzactiile de luni in scadere cu 2,8%, cel mai amplu declin din ultimele opt luni, din cauza riscului ca Grecia sa intre in incapacitate de plata in urma esuarii negocierilor pentru un nou program de reforma.

Ce spun cei mai mari investitori din lume despre Grexit. Se poate evita cel mai pesimist scenariu?

Grecia este foarte aproape de incapacitatea de plata si, oficial, evenimentul ar putea fi declarat foarte curand. La fel si iesirea Greciei din zona euro. Marii investitori si speculatori avertizeaza ca problema elena este un joc in care ambele.

Cele mai frumoase locuri din Creta: de ce nu trebuie ratate cele patru prefecturi paradisiace ale insulei grecesti

Cele mai frumoase locuri din Creta. Numita si Insula Miracolelor, Creta atrage an de ani mii de turisti. Peisajele sale naturale, cultura locala, stilul de viata efervescent al cretanilor si numeroasele cafenele si taverne, fiecare cu o trasatura specifica, ofera experiente de neuitat.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )