Libnet.ro
UNICEF

12:15

SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

B1 B1,
SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Ar urma sa primeasca o a doua pensie. Sute de mii de romaniar. continuă pe B1

Vesti EXCELENTE pentru TOTI SOFERII din Romania! De la 1 ianuarie 2020 INTRA iN VIGOARE LEGEA mult asteptata

Vesti bune pentru soferii romani! Benzina si motorina se vor ieftini, de la 1 ianuarie 2020. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pent.

Pensionarii din ROMANIA vor PRIMI TICHETE DE MASA! VESTI EXCELENTE de la STAT!

Vesti excelente pentru acesti pensionari romani! Iata ce le-a pregatit Statul roman.

Este OFICIAL! Presedintele IOHANNIS A SEMNAT MARIREA alocatiilor! Cati BANI va primi FIECARE COPIL, de la 1 ianuarie 2020

Vesti bune pentru toti copiii din Romania. Alocatiile vor creste! Miercuri, a fost adoptat, oficial, proiectul care majoreaza alocatiile incepand cu data de 1 ianuarie. Legea a fost adoptata de.

Vesti bune pentru romani! Wizz Air lanseaza zboruri catre doua dintre cele mai cautate destinatii

Vesti bune pentru romani. Din iulie 2020, Wizz Air va lansa si doua noi rute din Bucuresti, respectiv catre Praga, in Cehia, si Sevilla, in Spania, care este, de altfel, singura conexiune intre Bucuresti si.

Doua asociatii ale magistratilor cer Sectiei pentru Procurori sa nu desemneze un reprezentant in comisia lui Predoiu care va selecta sefii Parchetelor

Doua asociatii ale magistratilor cer Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii sa nu desemneze un procuror care sa faca parte din comisia condusa de ministrul Justitiei si care va intervieva candidatii la functiile de conducere ale Parchetelor, pentru a nu legitima aceasta actiune politica.

Vesti bune pentru soferii romani. Camera de Buget: Supraacciza la carburanti, eliminata

Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand cu 1 ianuarie 2020 supraacciza la carburanti op.

Klaus Iohannis anunta ca este posibila asumarea guvernamentala pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Klaus Iohannisa spus, la Cotroceni, ca Guvernul va lua in calcul desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati prin asumarea guvernamentala. Asumarea raspunderii este un i.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )