Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis anunta ca este posibila asumarea guvernamentala pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis anunta ca este posibila asumarea guvernamentala pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Klaus Iohannisa spus, la Cotroceni, ca Guvernul va lua in calcul desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati prin asumarea guvernamentala. Asumarea raspunderii este un i. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, catre liberali: Eu am mesaje pentru PNL in toate domeniile

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic N.

Klaus Iohannis: Doresc sa ma implic in stoparea taierilor ilegale de lemn

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se va implica in taierile ilegale de masa lemnoasa din Romania. Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca una dintre preocuparile sale este lega.

Sedinta solemna, in Parlament, de Ziua Nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, discurs in fata alesilor

Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale are loc, luni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Sedinta este condusa de presedintele Camerei.

Klaus Iohannis, despre desfiintarea SIIJ: Ar trebui sa se faca in sesiune parlamentara, dar se poate si prin asumarea raspunderii de catre Guvern

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Guvernul va lua in calcul desfiintarea Sectiei Speciale prin asumarea guvernamentala. Asumarea raspunderii este un instrument bun pentru legiferare. Acolo unde Guvernul va.

Klaus Iohannis: Asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului pe 2020 ar fi constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asumarea raspunderii Guvernului asupra Legii bugetului pe 2020 ar fi constitutionala, insa nu anunt in acest sens va veni de la Executiv, nu de la seful.

Klaus Iohannis: Garda de Mediu trebuie repusa in functiune. Datele defrisarilor ilegale sunt de speriat (VIDEO)

Pentru combaterea defrisarii ilegale este nevoie ca Garda de Mediu sa fie repusa in functiune si este nevoie de politici solide si de masuri ferme, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei confe.

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

Adrian Nastase indeamna PSD sa declanseze razboiul impotriva lui Klaus Iohannis

Adrian Nastase sustine ca atacul lui Klaus Iohannis, de la tribuna Parlamentului, impotriva celor de la PSD nu este de tolerat si le cere social-democratilor sa lase la o parte disputele interne pentru a lansa.

Klaus Iohannis, solicitare pentru guvernul liberal: Sa rezolvam lucrul care este cel mai urgent, bugetul pe 2020 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni dimineata, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. inainte de a intra la sedinta liberalilor, seful.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )