Libnet.ro
UNICEF

13:00

SE DA A DOUA PENSIE, in ROMANIA! VESTI EXCELENTE pentru TOTI PENSIONARII ROMANI

B1 B1,
SE DA A DOUA PENSIE, in ROMANIA! VESTI EXCELENTE pentru TOTI PENSIONARII ROMANI

Vesti bune pentru toti pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie, conform unui proiect de lege. continuă pe B1

ANUNT OFICIAL! VIZELE pentru SUA, ELIMINATE?! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI!

Anunt important pentru romani facut de Adrian Zuckerman, ambasadorul american la Bucuresti. Este posibil, cat de curand, sa fie eliminate vizele pentru romani.

GATA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA CEA MARE!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

Prima reactie a lui Ghita Muresan, dupa ce a aflat de moartea lui Kobe Bryant. Durere uriasa pentru toti fanii lui

Ghita Muresan, singurul roman care a jucat in NBA, l-a elogiat pe Kobe Bryan, care a murit la doar 41 de ani, dupa un accident de elicopter. Alaturi de el a murit si fiica sa, Gigi, in varsta de 13 ani, dar si alte trei persoane care se aflau la bord, printre care si pilotul.

S-A DAT LEGE, in ROMANIA! Barbatii vor iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48!

Gata! Vesti excelente pentru acesti romani! S-a dat lege ca unii romani sa poata iesi la pensie mai devreme. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca romanii.

E LEGE! Toti soferii din ROMANIA care au PERMIS CATEGORIA B vor mai putea CONDUCE inca o CATEGORIE de vehicule! DECIZIE BOMBA

Vesti excelente pentru soferii romani care au permis categoria B! Vormai putea conduce inca o categorie de vehicule.

VESTI extrem de PROASTE pentru TOTI SOFERII ROMANI care au MASINI SECOND HAND! Si-au luat O MARE, MARE TEAPA!

Mare atentie, romani! Toti cei care doriti sa va cumparati o masina second-hand trebuie sa fiti foarte prudenti ca sa nu achizitionati un autoturism care a suferit daune majore.

Vesti bune pentru fermieri: Peste 400 mil. lei au fost aprobate pentru a fi alocate cu scopul reducerii accizei la motorina

Fonduri in valoare de 411 milioane de lei au fost aprobate de Guvern pentru a fi utilizare sub forma de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.

Vesti bune pentru pacienti: NU va exista coplata pentru programele nationale de sanatate

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca pentru programele nationale de sanatate nu va fi prevazuta coplata, indiferent daca serviciile medicale vor fi furnizate intr-un spital public sau privat.

Romania tine slujbe pentru bolnavii cu coronavirus, in timp ce China se chinuie sa faca un vaccin

In timp ce expertii chinezi incearca sa fabrice un vaccin impotriva coronavirusului care a facut mii de victime, in Romania se tin slujbe pentru insanatosirea bolnavilor.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )