Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane, audiate de politistii din Capitala in cazul unui conflict izbucnit in trafic

Adevărul Adevărul,
Doua persoane, audiate de politistii din Capitala in cazul unui conflict izbucnit in trafic

Doua persoane sunt audiate de politistii din Capitala dupa ce un barbat a reclamat ca, in urma unui conflict izbucnit in trafic, in Sectorul 4, persoane necunoscute i-au avariat autoturismul, lovindu-l cu bete din lemn. Barbatul nu a fost ranit in urma incidentului. continuă pe Adevărul

COMISIA EUROPEANA: Bruxelles-ul si-a incheiat pregatirile in cazul unui Brexit fara acord

Comisia Europeana si-a incheiat pregatirile in cazul unui Brexit fara acord no deal), o perspectiva tot mai verosimila la 12 aprilie, a anuntat astazi, CE intr-un comunicat.

VIDEO Scandal la mitingul PSD de la Brasov. Doua persoane s-au luat la bataie

Doua persoane s-au luat la bataie la mitingul pro-PSD de la Brasov. Scandalul a inceput dupa ce un protestatar a inceput sa strige lozinci impotriva social-democratilor, potrivit Digi24.

Trei raniti la spital dupa ce un sofer a lovit cu masina un troleibuz in zona Romana din Capitala

Trei persoane au ajuns la spital in Capitala dupa ce soferul unei masini nu s-a asigurat cand a facut virajul stanga, nu a acordat prioritate si a lovit un troleibuz, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Ce se schimba pentru romani in cazul unui Brexit fara acord? Comisia Europeana s-a pregatit deja pentru un astfel de scenariu

Intr-un comunicat publicat luni, Comisia Europeana CE) anunta ca si-a incheiat pregatirile in cazul unei iesiri a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) fara acord No deal), o perspectiva calificata tot mai verosimila la 12 aprilie. Un no deal aduce schimbari importante, inclusiv pentru romani.

Eurostar obtine o licenta franceza si va putea circula in cazul unui Brexit fara acord

Ministerul Tranzitiei Ecologice si Solidaritatii a emis o licenta filialei franceze a Eurostar EFR) care ii va permite sa circule in Franta inclusiv in cazul unuii Brexit fara acord, potrivit unui decret publicat joi in Monitorul Oficial, relateaza AFP.

Infractor din Londra, dat in urmarire internationala, prins de politistii din Cluj-Napoca

Un infractor din Marea Britanie, care fusese dat in urmarire internationala, a fost identificat si retinut sambata de politistii din Cluj-Napoca. La data de 23 martie a. c. , politistii.

Un criminal din Marea Britanie, dat in urmarire internationala, prins de politistii din Cluj-Napoca VIDEO

Un infractor din Marea Britanie, care fusese dat in urmarire internationala, a fost identificat si retinut sambata de politistii din Cluj-Napoca. La data de 23 martie a. c. , politistii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )