Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doua persoane din Iasi, arestate preventiv

România Liberă România Liberă,
Doua persoane din Iasi, arestate preventiv

Tribunalul Iasi a dispus arestarea preventiva a doi inculpati, acuzati ca au traficat mai multe pers. continuă pe România Liberă

Doua persoane retinute, intre care impresarul lui Courtois, intr-un dosar de coruptie in fotbalul belgian

Sapte perchezitii au fost efectuate la Monaco, Londra si Liege si doua persoane au fost retinute, in cadrul unui dosar de coruptie in fotbalul belgian, informeaza AFP.

Barbat gasit mort intr-o padure din Iasi. Era padurar si se dusese acolo dupa ce auzise niste drujbe

Un padurar a fost gasit mort intr-o padure din Iasi. Barbatul a auzit niste drujbe intr-o padure si a mers acolo sa vada ce se intampla. Vineri dimineata barbatul a fost gasit mort, cu.

El e tanarul de 27 de ani gasit spanzurat intr-o padure din Iasi. Cosmin absolvise Farmacia si urma sa dea examenul de licenta

Cosmin Mihai Brais, in varsta de 27 de ani, originardin Buhusi, judetul Bacau, a fost gasit de un prieten mort intr-o padure din Iasi. Prietenul acestuia l-a gasit spanzurat in padurea.

Un om de afaceri din Iasi, gasit spanzurat in casa

Un om de afaceri din Iasi a fost gasit spanzurat in vila sa din localitatea Tomesti. Din primele cercetari, Mihai Tibu s-a sinucis, scriebzi. ro. Barbatul a lasat si un bilet de adio. El era un.

Cine era Mihai Tibu, omul de afaceri din Iasi gasit spanzurat. Ce a scris in mesajul de adio

Un om de afaceri din Iasi a fost gasit spanzurat, marti dimineata, in curtea casei sale. Descoprerirea macabra a fost facuta de o vecina, care a sunat imediat la numarul de urgenta 112 si a alertat autoritatile. Mihai Tibu a lasat familiei un bilet de adio in care a cerut iertare pentru gestul sau. Omul .

Maurizio Sarri, pe banca lui Juventus la meciul cu Fiorentina - A ratat primele doua etape din cauza unei pneumonii

Tehnicianul Maurizio Sarri, care a semnat in iunie cu Juventus Torino, se va afla pentru prima data pe banca echipei torineze la un meci oficial, la partida din deplasare cu Fiorentina, din etapa a treia a campionatului Italiei. Sarri a ratat primele doua etape din cauza unei pneumonii.

Gratiela Gavrilescu vrea sa revina ministru la Mediu dupa ce a demisionat in urma cu doua saptamani din acelasi post Ce spunea atunci

Gratiela Gavrilescu este in situatia de a reveni in postul din care a demisionat in urma cu nu mai putin de doua saptamani, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Atunci, Gavrilescu spunea ca in calitate de ministru al Mediului a bifat casuta cu casuta aproape tot ce prevede programul de guvenare si ca exista viata si dupa guvernare. Gavrilescu, vicepresedinte al ALDE, este la al patrulea mandat de parlamentar, primele doua fiind din partea PNL.

Japonia: Doua persoane si-au pierdut viata din cauza caldurii

Oua persoane au murit de caldura marti in Japonia, unde aproape 500. 000 de gospodarii erau inca priv.

Romania, a doua tara din regiune ca numar de turisti in Israel

Ministerul Turismului din Israel asteapta 4,5 milioane de turisti in acest an Aproape 80. 000 de turisti romani au vizitat Israelul in primele 8 luni ale anului, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor inregistrate de Ministerul Turismului din Israel. Pana la finalul anului, Ministerul previzioneaza aproximativ 130. 000 turisti romani in Israel si 4,5 milioane de turisti din toata lumea. Anul trecut, 106. 900 de turisti autohtoni au ajuns in Israel.

Digi24: Descoperirea neasteptata facuta de politistii germani in masina a doua hoate din Romania

Un echipaj al politiei germane a facut o descoperire neasteptata in timpul patrularii intr-o zona comerciala din orasul Woldek, sambata, 7 septembrie. Atentia le-a fost atrasa de o masina cu numere de inmatriculare est-europene, in care a intrat un barbat care iesise in fuga dintr-un magazin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )