Libnet.ro
UNICEF

17:45

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea linistii publice, in urma violentelor din Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea linistii publice, in urma violentelor din Piata Victoriei

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, in urma violentelor care au avut loc vineri seara la protestul diasporei din Piata Victoriei. Cei doi sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi, intre care o femeie, care la un moment dat au fost prinsi si batuti de un grup de persoane violente, ei fiind scosi de mai multi manifestanti pasnici care au facut scut uman in jurul lor. continuă pe Adevărul

UPDATE Cine sunt cei doi barbati retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice, la mitigul de vineri din Piata Victoriei / Ei au fost arestati pentru 30 de zile

Cei doi barbati retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax. UPDATE: Instanta a dispus arestarea pentru 30 de zile a celor doi. Procurorii si politistii cer sprijin pentru identificarea unuia dintre agresorii jandarmilor.

Cine sunt cei doi protestatari retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice

Cei doi protestatari retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax.

Cine sunt cei doi barbati retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice, la mitigul de vineri din Piata Victoriei

Cei doi barbati retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax.

Doi dintre agresorii jandarmeritei, retinuti de Politie

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, in urma violentelor care au avut loc vineri seara la protestul diasporei din Piata Victoriei. Cei doi sunt acuzati de.

Masina cuprinsa de foc in timpul mersului pe drumul spre litoral. Doua persoane au fost ranite usor

Panica pe Autostrada Soarelui, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce un autoturism a luat foc in timpul mersului. Mai multe echipaje de la ISU Calarasi au intervenit la locul incidentului, acordand ingrijiri medicale soferului si unui pasager.

Rogers Cup: Meciul Simonei Halep, ntrerupt de ploaie. Toate partidele au fost amnate pentru joi

Ploaia a dat peste cap programul de miercuri la Rogers Cup. Partidele intrerupte de ploaie si cele care urmau in sesiunea de seara au fost amanate pentru joi, au anuntat organizatorii turneului de tenis de la Montreal. Simona Halep si Sorana Cirstea vor juca doua meciuri joi, daca vor trece de adversarele din turul al doilea. De asemenea, daca se vor califica in optimi, ele vor juca una impotriva celeilalte.

Un dosar penal pentru ULTRAJ a fost deschis la Parchetul Tribunalului Bucuresti dupa agresarea a doi jandarmi si furtul unui pistol la protestul de vineri seara

Un dosar de ultraj a fost deschis in urma incidentelor din Piata Victoriei. Parchetul Tribunalului Bucuresti a inceput urmarirea penala intr-un dosar in care se fac cercetari cu privire la infractiunea de.

Accident rutier grav: O persoana a murit si alte doua au fost ranite

Un barbat in varsta de 60 de ani a decedat sambata dupa-amiaza, iar doua au fost ranite in urma unui accident rutier pe DJ 102 H, intre localitatile buzoiene Caldarusanca si Pitulicea, din cauza unui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )